Kort om arbeidsgiver
Ved klinikk for anestesi og kirurgi er det fra 1. november 2021 til 31. august 2022 ledig et vikariat i 100 % overlegestilling tilknyttet Avdeling for leger, gastro-/generell kirurgi

Avdelingen har elektiv virksomhet innen gastroenterologisk og generell kirurgi samt øyeblikkelig hjelp-funksjon for egne bydeler. Avdelingen har egen sengepost med 22 senger for både akutt- og elektiv virksomhet samt en egen utredningspost. Overlegene går per nå i 6-delt vakt.

Vi søker etter: 
En spesialist i generell og gastroenterologisk kirurgi med faglig engasjement, stor arbeidskapasitet og interesse for faget. Klinisk erfaring er av betydning. 
Du må være omgjengelig, ha gode samarbeidsevner og evne til å arbeide både selvstendig og i team. Personlig egnethet vi bli vektlagt.

Søkere må beherske norsk muntlig og skriftlig. 

Diakonhjemmet Sykehus ønsker mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold fra arbeidslivet.

Vi tilbyr:
  • Lønn etter avtale
  • Av bruttolønn trekkes 2 % til pensjon.
  • Ansettelses- og arbeidsvilkår, pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring etter avtale mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke
 
Innholdet i cv må dokumenteres med vitnemål og attester i Webcruiter. Kontaktinformasjon til to referanser medbringes til et eventuelt intervju. 
Søknadene behandles fortløpende.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Diakonhjemmet Sykehus
Kontaktperson
Navn: Anders Husby
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 22451718
Arbeidssted
Diakonveien 12
0370 OSLO