• Listelengde: 1200
  • Journal system: Pridoc
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
Jeg søker fastlegevikar i 50% stilling til min praksis på Elavit Legesenter på Lørenskog. Søker vikar fra 1.oktober -mars 2022. Listestørrelse på 1200 pasienter.
Senteret ligger i 3. etasje i Jula bygget i Solheimveien på Lørenskog som er enkelt å komme seg til både med offentlig transport og bil. Elavit har ca. 30 medarbeidere, og utover fastlegene og en lege som driver føflekk-klinikk, arbeider det på Elavit et stort antall fysioterapeuter, naprapater samt personlige trenere, ernæringsfysiolog samt hud -og fotpleier. Lokalene er 1000 m2 som innbefatter et større treningssenter med gruppetimer som medarbeidere har tilgang til. Gratis innendørs garasjeanlegg for medarbeidere med mulighet for el-bil lading.
Se www.elavit.no
Legesenteret er velutstyrt. Vi benytter journalsystemet Pridok, og tilbyr elektronisk kommunikasjon med pasientene med bestilling av timer og resepter via Helsenorge.no.
Du må ha norsk autorisasjon, kunne flytende norsk muntlig og skriftlig og refusjonsrett. Personlig egnethet vektlegges. Gode inntjeningsmuligheter.
Du tilbys herved en spennende vikariat på et velfungerende og hyggelig tverrfaglig senter.
Kontakt : h.aftab87@gmail.com

Tlf 97765680
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Hira Aftab
Telefon: 97765680
E-post: h.aftab87@gmail.com
Arbeidssted
Elavit Legesenter
Solheimveien 30
1461 LØRENSKOG