Kort om arbeidsgiver

Vi har ledig fast stilling som overlege innen fødselshjelp og kvinnesykdommer.

Fødeavdelingen har ca. 1500 fødsler per år. Sykehuset har nyfødt intensivavdeling. Vi håndterer risikosvangerskap fra uke 28.

Vi har ca. 13000 polikliniske konsultasjoner, 650 dagkirurgiske inngrep og ca. 1150 operasjoner som inneliggende per år.

Gynekologisk avdeling har 6-7 senger fordelt på 2 sengeposter. Observasjonsposten for gravide har 6 senger. Føden har 5 fødestuer. Barsel har 20 senger. Kvinneklinikken har ca. 3650 innleggelser per år.

Sykehuset har Da Vinci-robot som gynekologisk seksjon benytter. P.t. er det 3 aktive robotkirurger i kollegiet. Tilnærmet all kirurgi gjennomføres med minimalinvasive metoder.

Fødeavdelingen, observasjonspost for gravide, barsel, gynekologisk sengepost og hovedoperasjon er lokalisert i Skien. Gynekologisk og obstetrisk poliklinikk og dagkirurgi er lokalisert i Porsgrunn. Videre dekker avdelingen en sporadisk gynekologisk poliklinikk på Notodden.

Vi har status som kvinneklinikk med 8 til 9-delt tilstedevakt for overleger og 8 til 9-delt tilstedevakt for LIS leger, ambisjonen er å øke antall stillinger for å tilpasse oss et forventet økt behov i årene som kommer.       

Vi søker en dyktig, fremtidsrettet og fleksibel kollega som ønsker å bidra til å videreutvikle avdelingen. Tilhørighet til regionen og/eller ønske om å bo i Grenland er ønskelig. Personlig egnethet, initiativ, stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner vektlegges. Operativ obstetrisk og gynekologisk erfaring vil bli vektlagt. Som overlege må man påberegne å ta del i administrative oppgaver, undervisning og fagutvikling.   
 

 

Arbeidsoppgaver

  • Dagtid og vaktarbeid som gynekolog og obstetriker.

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege og spesialistgodkjenning eller kort tid til ferdig spesialitet.
  • Beherske norsk/skandinavisk språk både skriftlig og muntlig. 

Personlige egenskaper

  • Se utlysningstekst.

Vi tilbyr

  • Lønn etter tariff og tiltredelse etter avtale.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Sykehuset Telemark HF
Kontaktpersoner
Navn: Stig Alexander Hill
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 004799539436
Navn: Anja Stokke
Tittel: Stabstøtte
Telefon: 35004323
Navn: Stig Alexander Hill
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 004799539436
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Seksjon for gynekologi, Sykehuset Telemark HF
Ulefossveien
3710 Skien
Søk på stillingen