Ledig nyopprettet fastlegehjemmel (nullhjemmel) ved Groruddalen legekontor

Groruddalen legekontor er et veldrevet legekontor med to fastleger i gode lokaler beliggende sentralt i Grorud senter. Kontoret har to stabile og dyktige medarbeidere. Legekontoret er organisert som aksjeselskap.
Legekontoret bruker CGM. Laboratoriet er velutstyrt med lab, EKG, spirometri og 24 timers blodtrykk, foruten forstøverapparat, pulsoksimeter, hørselstestingsutstyr, hjertestarter etc.

Det utlyses en nullhjemmel for en tredje lege. De øvrige legenes lister er henholdsvis ca 850 og ca 1250. Bydelen har behov for å øke fastlegekapasiteten.

Betingelser for opprettelse av praksis må avtales med de øvrige legene ved kontoret, i tråd med sentrale avtaler. Ny lege må tiltre legekontorets samarbeidsavtale.

I tråd med bestemmelsene i Helsepersonelloven §20a første ledd stilles det krav om politiattest ikke eldre enn 3 måneder før tiltredelse.
Kun elektroniske søknader via webcruiter vil bli vurdert. Attester og vitnemål tas med til intervju.

Arbeidsoppgaver
 • Generelle allmennmedisinske oppgaver
 • Offentlige allmennmedisinske legeoppgaver ved helsestasjon inntil 7.5 time/uke er tilknyttet hjemmelen.
 • Andre offentlige allmennmedisinske legeoppgaver kan bli aktuelt.
 • Deltakelse i legevaktsarbeid
Kvalifikasjoner
 • Norsk autorisasjon uten begrensning.
 • Gjennomført turnustjeneste eller tilsvarende.
 • Påbegynt spesialisering i allmennmedisin.
 • Fortrinnsvis gjennomført sykehustjeneste.
 • Søkere som ikke er spesialist i allmennmedisin må forplikte seg til å gjennomføre spesialiseringen etter egen avtale med bydelen.
Personlige egenskaper
 • Gode kommunikasjonsferdigheter i norsk, både muntlig og skriftlig.
 • Gode samarbeidsevner og personlig egnethet vektlegges sterkt.
 • Det er ønskelig at søkeren har interesse for å samarbeide med bydelen i ulike prosjekter og samfunnsmedisinsk planarbeid. 
 • Kjennskap til lokale helsetjenester og planarbeid 
Vi tilbyr
Bydel Grorud har en stabil og god legetjeneste fordelt på 6 legekontorer.
Bydelen vedtok i 2018 en legeplan for bydelen. Bydel Grorud kan tilby en faglig og spennende legetjeneste hvor det er etablert et godt samarbeid mellom legene og bydelsoverlege / bydelsadministrasjonen.

Vil du være med oss å jobbe for gode levekår og livskvalitet for hele befolkningen gjennom helse, deltagelse og mestring? Da er Grorud bydelen for deg.

Bydel Grorud ligger i Groruddalen nordøst i Oslo. Bydelen har rundt 27.000 innbyggere med over 150 ulike nasjonaliteter. I 2016 fikk vi Oslo Folkehelsepris for våre folkehelseprosjekter i barnehager, skoler, fritidsklubber og i boliger for mennesker med utviklingshemming.
Sammen med nabobydelene er Bydel Grorud en del av Groruddalssatsingen, som er forlenget med ti nye år fra 2017.
Les mer om bydelen her: www.bydel-grorud.oslo.kommune.no og www.facebook.com/bydelgrorud

Hvis du ønsker at søknaden skal unntas offentlighet, må du begrunne dette. Du vil bli varslet dersom begrunnelsen ikke tas til følge. Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom det er behov for det. Bydel Grorud er en røykfri arbeidsplass.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Oslo kommune, Bydel Grorud
Kontaktpersoner
Navn: Tore Wælgaard Steen
Tittel: Bydelsoverlege
Telefon: 21802180
Navn: Shaista Anwar
Tittel: Fastlege
Telefon: 93029786
Navn: Norin Malik
Tittel: Fastlege
Telefon: 22252100
Arbeidssted
Groruddalen Legekontor
Ammerudveien 22
0958 OSLO