Kort om arbeidsgiver
Tønsberg er en kommune med stor tilflytting, rask ekspansjon og spennende utviklingsmuligheter. Byen ligger sentralt i Vestfold og med ny E18 tar det en times tid til Oslo. Det er også gode forbindelser til inn- og utland via fly, tog, buss og båt. Kommunen har fra 01.01.2020 slått seg sammen med Re kommune og har 55000 innbyggere. Kommunen har flott natur, et aktivt kulturliv og er et godt sted å bo. Se https://www.tonsberg.kommune.no/ for mer informasjon

Hjemmelen er en ALIS-hjemmel skreddersydd for spesialisering i allmennmedisin med tilknyttede nyetablerte spesialgoder unike for Tønsberg kommune, slik som kommunal finansiering av utdanningsaktiviteter inklusive kompensasjon for tapt inntekt mens man er på kurs (praksiskompensasjon). Spesialister i allmennmedisin kan selvsagt også søke.

Hjemmelen er lokalisert ved Brygga Legekontor sentralt i Tønsberg, hvor det er gode parkeringsmuligheter. Legepraksisen er en veldrevet  3-legepraksis med fast og stabilt personale og har et listetak på 1200 pasienter. 

Kontoret har etablerte interne rutiner,  og mulighet for veiledning av spesialist i allmennmedisin. 

Praksisen er velutsyrt med laboratorie, EKG, spirometri, 24t BT, skiftestue etc. Vi bruker System X som programvare og er tilknyttet Norsk Helsenett. 

Vi kan tilby faglig sterke og engasjerte kollegaer, et godt arbeidsmiljø og gode inntjeningsmuligheter.
Stilllingen innbefatter deltagelse i kommunal legevakt 

Kvalifikasjoner:
  • Søkeren må ha norsk autorisasjon og gode norsk kunnskaper
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Evne til å jobbe selvstendig og strukturert 
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Tønsberg kommune
Kontaktpersoner
Navn: Gina Guttu
Tittel: Lege
Telefon: +47 40456541
Navn: Ole Henrik Krat Bjørkholt
Tittel: Tjenesteleder
Telefon: +47 90870725
Arbeidssted
Brygga legekontor DA
Nedre Langgt. 26
3126 TØNSBERG
Søk på stillingen