Kort om arbeidsgiver
Tønsberg er en kommune med stor tilflytning , rask ekspansjon og spennende utviklingsmuligheter. Byen ligger sentralt i Vestfold og med ny E 18 tar det en times tid til Oslo . Det er også gode forbindelser til inn- og utland  via  fly , tog, buss  og båt – Kommunen har fra 1.1.2020 slått seg sammen med Re kommune  og har  55.000 innbyggere.  Kommunen har flott natur , et aktivt kulturliv og et godt sted å bo . Se  https://tonsberg.kommune.no/ for mer informasjon.

Hjemmelen er en ALIS-hjemmel skreddersydd for spesialisering i allmennmedisin med tilknyttede nyetablerte spesialgoder unike for Tønsberg Kommune,  slik som kommunal finansiering av utdanningsaktiviteter inklusive kompensasjon for tapt inntekt mens man er på kurs (praksiskompensasjon). Spesialister i allmennmedisin kan selvsagt også søke. 

Legekontoret er lokalisert  sentralt i byen, ca  350  m fra sykehus, jernbanestasjon og busstasjon. Det ligger  i  samme bygg som  et eldresenter 

Kontoret  består av tilsammen 3  fastleger samt  4 helsesekretærer,  i tillegg deles  venterom med 2  fysioterapeuter. Hjemmelen har 1350  listepasienter, de øvrige 2  leger har 1200  hver. Kontordriften er organisert som DA. 

Kontoret har et godt utstyrt laboratorium med bl.a. EKG, Spirometri og 24 t EKG.  Journalsystem er System X , evnt overgang til Hove total vurderes.  

Det  legges  stor vekt på gode samarbeidsevner, stor interesse for faget allmennmedisin samt personlige egenskaper og holdninger til god pasientbehandling,. 

Stillingen innbefatter deltagelse ved Tønsbergregionen legevakt som har en relativ lav vaktbelastning.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Tønsberg kommune
Kontaktpersoner
Navn: Trond Holager
Tittel: Lege
Telefon: +47 91387395
Navn: Ole Henrik Krat Bjørkholt
Tittel: Tjenesteleder
Telefon: +47 90870725
Arbeidssted
Midtløkken legekontor
Skiringsalgaten 1A
3116 TØNSBERG
Søk på stillingen