Kort om arbeidsgiver

Barne- og ungdomsavdelingen ved Drammen sykehus er en av landets største barneavdelinger, og tar i mot barnepasienter fra 4 sykehus i Vestre Viken. Vestre Viken har et befolkningsgrunnlag på omtrent 500.000 pasienter og ca. 5000 fødsler per år. Barne- og ungdomsavdelingen har behandlingsansvar for barn bosatt i Asker, Bærum, store deler av VIken og deler av Innlandet og Vestfold og Telemark. Drammen sykehus har en sentral beliggenhet med enkel tilgang til kollektivtransport og ca. 40 minutters kjøring fra Oslo.

Vi har ledig 2 faste overlegestillinger ved Barne- og ungdomsavdelingen.

Arbeidsoppgaver

  • Våre overleger driver primært med pediatrisk behandling ved Barne- og ungdomsavdelingen ved Drammen sykehus. Vi har i dag ambulant poliklinikk ved Ringerike sykehus, HSS og Bærumsykehus. Ut over dette har avdelingen barsel-oppdrag ved sykehusene i Kongsberg, Ringerike og Bærum. Ambulering i Vestre Viken må derfor påregnes.

Kvalifikasjoner

  • Vi søker primært overlege med bred pediatrisk kompetanse. Ansettelse i stillingen krever dokumentert spesialisering. Kompetanse innen barnenevrologi er ønskelig. Forskerkompetanse vektlegges også.

Personlige egenskaper

Personlig egnethet og motivasjon for arbeid med barn vektlegges ved tilsettingen. Fleksibilitet med tanke på ambulering og barsel-oppdrag i Vestre Viken er en forutsetning for tilsetting i stillingen.

I henhold til helsepersonellovens § 20 a skal det fremlegges politiattest innen tiltredelse i stillingen.

Vi tilbyr

  • Barne- og ungdomsavdelingen har et godt sosialt og faglig miljø på tvers av profesjoner, med alle subspesialiteter representert. Avdelingsoverlege er nærmeste leder, og kan kontaktes vedrørende spørsmål knyttet til stillingen. Vi ber om at søknad sendes elektronisk.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Vestre Viken HF
Kontaktperson
Navn: Anders Morken
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 91804306
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Drammen sykehus, Vestre Viken
Dronninggata 28
3004 Drammen