Vi er et veletablert travelt legesenter i fastlegeordningen med 5 allmennleger, alle med listestørrelse 2000 beliggende på 4. etasje i Oslo's største kjøpesenter (Storo Storsenter).

Hvis du ferdigutdannet lege med full autorisasjon til selvstendig virke og har lyst og mulighet til å tilbringe noen faglig utfordrende og spennende dager sammen med oss 3 uker i sommer, hører jeg gjerne fra deg, da jeg ønsker en ferievikar i 3 uker i juli, fom. man. 05.07.2021 tom. man. 26.07.2021. Evt mulighet for forlengelse juli måned ut for kollega, men må avtales separat.

Spesialist i allmennmedisin og/eller erfaring med CGM Journal (WinMed3) vil være en stor fordel, men ingen betingelse.
Dersom du ikke er godt kjent med CGM Journal, anbefales kraftig hospitering 1-2 dager før oppstart. Sekretærer og kolleger vil forsøke å hjelpe hvis du "går helt i stå" i enkelte situasjoner, men pga travlhet med egne oppgaver kan IKKE tilbydes egentlig opplæring i CGM Journal etter 04.07.21. Du bør derfor kunne arbeide selvstendig med CGM Journal med det meste fra dag 1.

Det er gode inntjeningsmuligheter og mulighet for å arbeide utover vanlig åpningstid, dersom du selv ønsker det. Legekontoret er velutstyrt med top-moderne eJournal (CGM/WinMed3), EKG, Spirometri og utstyr til småkirurgi inkl. el-skalpel, diatermi og cryo-kirurgi.

Hvis dette høres interessant ut, så send meg en e-mail  med CV og litt om deg selv til dan.norager@gmail.com. Hvis du ønsker ytterligere opplysninger er du velkommen til å kontakte meg på mobilen min, 9904 0549.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Dan Nørager Andersen
Tittel: Lege, spes. i allmennmed.
Telefon: +4799040549
E-post: dan.norager@gmail.com
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Storoklinikken
Vitaminveien 7-9
0485 OSLO
Søk på stillingen