Kort om arbeidsgiver
Vi søker etter ny spesialist i rus- og avhengighetsmedisin eller psykiater. Er du på utkikk etter en spennende jobb i et nytt fagfelt? Har du interesse og erfaring med rusbehandling og psykisk lidelse? Vil du være med å være en ledende figur i vårt fagfelt – gode muligheter for fagutvikling og stor påvirkning for egen kompetanseutvikling.
 
Arbeidsoppgaver:
Stillingen skal fylle rollen som avdelingsspesialist på en TSB-døgnavdeling for ROP-pasienter. Det er ønskelig med interesse for pasienter med komplekse traumer, pasienter med ulike spiseforstyrrelser og rusavhengighet. Arbeidsoppgaver er utredning, behandlingsansvar for et gitt antall pasienter, individualterapi, undervisning, medisinering, tverrfaglig samarbeid internt og eksternt, mm.
 
Ønskede kvalifikasjoner:
Kompetanse og erfaring innen psykiske lidelser og interesse for rusproblematikk (avhengighet), gode evner til relasjonsbygging og tverrfaglig samarbeid samt evne til å arbeide løsningsorientert, systematisk og målrettet.
 
Vi kan tilby:
Varierte, oversiktlige og utfordrende arbeidsoppgaver, et ambisiøst, dynamisk, inkluderende og engasjert arbeidsfellesskap, velferdstilbud, pensjonsordning og lønn etter avtale.
 
Stillingen innebærer ingen vaktordning. Den gir gode muligheter for egenutvikling og innflytelse på egen arbeidsplass, da det er kort vei til ledelse og beslutningsorgan. Arbeidstid er 08-15.30.
 
 
Søknadsfrist: Søndag 13. juni 2021
 
Tiltredelse: 01.10.2021 eller etter nærmere avtale
 
Spørsmål om stillingene kan rettes til:
Spesialist i rus- og avhengighetsmedisin og psykiatri Siv Kjelsås Kvinge 31 29 76 50 / kvinge@manifestsenteret.no
Avdelingsleder Elisabeth Holmen Winsnes 907 78 373 /winsnes@manifestsenteret.no
 
 
 
Søknad vedlagt CV sendes via mail til post@manifestsenteret.no
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Manifestsenteret
Kontaktpersoner
Navn: Siv Kjelsås Kvinge
Tittel: Psykiater og spesialist i rus- og avhengighetsmedisin
Telefon: 31 29 76 50
E-post: kvinge@manifestsenteret.no
Navn: Elisabeth Holmen Winsnes
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 907 78 373
E-post: winsnes@manifestsenteret.no
Arbeidssted
Hyggenveien 25
3440 RØYKEN