Kort om arbeidsgiver
Tønsberg er en kommune med stor tilflytting, rask ekspansjon og spennende utviklingsmuligheter. Byen ligger sentralt i Vestfold og med ny E18 tar det en times tid til Oslo. Det er også gode forbindelser til inn- og utland via fly, tog, buss og båt. Kommunen har fra 01.01.2020 slått seg sammen med Re kommune og har 55000 innbyggere. Kommunen har flott natur, et aktivt kulturliv og er et godt sted å bo. Se https://www.tonsberg.kommune.no/ for mer informasjon. 

Hjemmelen er skreddersydd for spesialisering i allmennmedisin med tilknyttede nyetablerte spesialgoder unike for Tønsberg kommune, slik som kommunal finansiering av utdanningsaktiviteter inklusive kompensasjon for tapt inntekt mens man er på kurs (praksiskompensasjon). 

Legekontoret er lokalisert ved Re Helsehus på Revetal, 15 km fra Tønsberg sentrum. Det er parkering uten kostnad i parkeringskjeller.

Kontoret har fra før 4 erfarne fastleger samt LIS1-lege og 4 helsesekretærer. Kontoret er godt utstyrt med bl.a. EKG, spirometri, 24-t-BT og laboratorium. Det er også godt etablerte rutiner med et fungerende kvalitetssikringssystem. Pridok journalsystem og Confrere videokonsultasjoner gir mulighet for hjemmekontorløsning.

Kontordriften er organisert som DA (delt ansvar), og ny lege må kjøpe seg inn i DA-fellesskapet etter avtale med øvrige leger.

Det legges stor vekt på gode samarbeidsevner, stor interesse for faget allmennmedisin samt personlige egenskaper og holdninger til god pasientbehandling.

Stilllingen innbefatter deltagelse ved Tønsbergregionen legevakt som har relativt lav vaktbelastning.  
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Tønsberg kommune
Kontaktpersoner
Navn: Ole Henrik Krat Bjørkholt
Tittel: Tjenesteleder
Telefon: +47 90870725
Navn: Tjenesteleder
Tittel: Re legegruppe
Telefon: +47 41323232
Arbeidssted
Re legegruppe
Revetalgata 52
3174 REVETAL
Søk på stillingen