• Listelengde: 850
  • Journal system: Infodoc Plenario
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
VIKARIAT I ALLMENNPRAKSIS I BERGEN KOMMUNE.

Vi søker vikar til legekontoret 3 Leger DA i Indre Arna i Bergen kommune fra 01.08.21. Varighet 6 måneder med mulighet for forlengelse. Mulighet for legevakter ved Bergen legevakt. Ingen kommunale oppgaver per i dag. Legesenteret ligger 8 minutter med tog fra Bergen sentrum, 15 minutter med bil fra Åsane, 20 minutter med bil fra Nesttun.

Det er et veldrevet og velutstyrt legekontor i lyse, romslige og trivelige lokaler, oppusset i 2015. Godt avtaleverk og godt arbeidsmiljø med 2 andre kjekke fastleger og supre medarbeidere. Vi har faste møtepunkt og god kultur for kollegial støtte i arbeidshverdagen. Legekontoret benytter Infodoc Plenario journalsystem, Norsk Helsenett, elektronisk kommunikasjon med pasienter, hjemmesykepleien og helsetjenesten ellers.

Nåværende listelengde er på 850 pasienter, og gir gode inntjeningsmuligheter.

Søker må ha fullført LIS1, kunne jobbe selvstendig og ha rett til refusjon fra HELFO.
Vi er ekstra interessert i deg som holder det aktuelt å bli en fast del av legesenteret, da vi har en plan om oppstart av ny fastlegehjemmel ved legesenteret. Dersom du ønsker å se deg om på legekontoret er du velkommen til å ta kontakt for besøk eller omvisning digitalt.Ved interesse send e-post til therese.stromsli@gmail.com, eventuelt SMS til 95 87 48 54 eller til alfdavidantoni@hotmail.com.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Therese Strømsli
Tittel: Lege i spesialisering
Telefon: 95874854
E-post: therese.stromsli@gmail.com
Arbeidssted
3Leger DA
Indre Arnavegen 175
5261 INDRE ARNA