• Listelengde: 600
  • Journal system: CGM
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
Ledig vikariat som fastlege/sykehjemslege i Holmestrand.

I forbindelse med svangerskapspermisjon vil det fra august/september 2021 bli ledig vikariat som fastlege/sykehjemslege i Holmestrand kommune ca 1 år. Stillingen består i 40% kommunal stilling som sykehjemslege (30% ved Holmestrand bo og behandlingssenter og 10% ved Sande bo og behandlingssenter) og 3 kliniske dager i uken ved Sentrum Legeservice som selvstendig næringsdrivende. Arbeidsdagene på sykehjem er tirsdag og fredag.

Sentrum Legeservice er en veletablert og trivelig fastlegepraksis som nylig har utvidet fra tre til fire leger. Det utlyste vikariatet er til den nyeste fastlegehjemmelen. Kontoret har fire erfarne helsesekretærer, samt utstyr til EKG, spirometri m.m. Vi bruker CGM journalsystem. Deltakelse i interkommunal legevakt i Tønsberg hører til stillingen. Dette innebærer i gjennomsnitt 1 vakt i måneden, men det er mulig å ta færre eller flere vakter etter ønske.

Ved sykehjemmet består stillingen hovedsaklig i medisinsk behandling og oppfølging av pasienter ved korttidsavdelingen (i både Holmestrand og Sande) samt langtidsavdeling i Holmestrand. I stillingen på sykehjem har legen fastlønn. Sykehjem er godt utstyrt med medisinsk utstyr og har godt bemannet med sykepleiere.

Både fastlegekontor og sykehjem ligger 10 min gåavstand fra togstasjon, noe som gjør det enklere med togpendling. Det går heis i fjellet fra togstasjon opp til sykehjemmet. Avstand fra Oslo-Holmestrand med tog er 50 min, avstand fra Tønsberg-Holmestrand med tog er 17 min.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Ada Vagnild Fuglum
Tittel: Allm.prakt. fastlege
Telefon: 41217984
E-post: adaevju@hotmail.com
Arbeidssted
Sentrum Legeservice
Havnegaten 7
3080 HOLMESTRAND