Kort om arbeidsgiver

Vi har ledig fast stilling som overlege innen fødselshjelp og kvinnesykdommer. Tjeneste i primær sjikt eller sekundærsjikt etter kvalifikasjoner og/eller avdelingens behov.

Fødeavdelingen har ca. 1500 fødsler per år. Sykehuset har nyfødt intensivavdeling. Vi håndterer risikosvangerskap fra uke 28.

Vi har ca. 13000 polikliniske konsultasjoner, 650 dagkirurgiske inngrep og ca. 1150 operasjoner som inneliggende per år.

Gynekologisk avdeling har 7 senger. Observasjonsposten på føden har 6 senger. Føden har 5 fødestuer. Kvinneklinikken har ca. 3650 innleggelser per år.

Sykehuset har Da Vinci-robot som gynekologisk seksjon benytter. P.t. er det 5 aktive robotkirurger i kollegiet. Tilnærmet all kirurgi gjennomføres med minimalinvasive metoder.

Fødeavdelingen, observasjonspost for gravide, barsel, gynekologisk sengepost og hovedoperasjon er lokalisert i Skien. Gynekologisk og obstetrisk poliklinikk og dagkirurgi er lokalisert i Porsgrunn. Videre dekker avdelingen en sporadisk gynekologisk poliklinikk på Notodden.

Vi har status som kvinneklinikk med 8 til 9-delt tilstedevakt for overleger og 8 til 9-delt tilstedevakt for LIS leger.             
 
Vi søker en dyktig, fremtidsrettet og fleksibel kollega som ønsker å bidra til å videreutvikle avdelingen. Tilhørighet til regionen og/eller ønske om å bo i Grenland er ønskelig. Personlig egnethet, initiativ, stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner vektlegges. Operativ obstetrisk og gynekologisk erfaring vil bli vektlagt. Evne til å se på seg selv som en del av et team og kollegium som arbeider for pasientenes beste er obligat. Fremoverlent personlighet og ønske om å bidra til fagutvikling og opplæring av kolleger vil også være et fortrinn. Kompetanse, vilje og evner til å kunne gå i primær og/eller sekundærsjikt etter avdelingens behov og kompetanse er ønskelig. Overlegen må påberegne å ta del i administrative oppgaver, undervisning og fagutvikling.   
 

Arbeidsoppgaver

  • Dagtid og vaktarbeid som gynekolog og obstetriker.

Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som lege og spesialistgodkjenning eller kort tid til ferdig spesialitet.
  • Beherske norsk/skandinavisk språk både skriftlig og muntlig. 

Personlige egenskaper

  • Se utlysningstekst.

Vi tilbyr

  • Lønn etter tariff og tiltredelse etter avtale.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Sykehuset Telemark HF
Kontaktpersoner
Navn: Stig Alexander Hill
Tittel: Seksjonsleder
Telefon: 004799539436
Navn: Anja Stokke
Tittel: Stabstøtte
Telefon: 35004323
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Seksjon for gynekologi, Sykehuset Telemark HF
Ulefossveien
3710 Skien
Søk på stillingen