Kort om arbeidsgiver

NevSom – Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsforstyrrelser og hypersomnier – styrker arbeidet med nevroutviklingsforstyrrelser ved sjeldne tilstander. I samarbeid med Seksjon for nevrohabilitering - barn, Ullevål, oppretter vi en stilling for overlege som skal videreutvikle utredning, diagnostisering og behandling.

Vi søker deg som har solid erfaring fra arbeid med nevroutviklingsforstyrrelser, med fokus på autismespekterforstyrrelser, psykisk utviklingshemming og genetiske syndromer. Du er interessert i å følge det fremste innen faglig utvikling, tar initiativ til å utvikle nye prosjekter, og lykkes med å formidle dette til kolleger og andre. Oppgavene i kompetansesenteret inkluderer klinikknær forskning og fagformidling, med mulighet for samarbeid med internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer innen nevroutviklingsforstyrrelser. I tillegg får du spennende klinisk arbeid i en av landets største barnehabiliteringer.

Arbeidsoppgaver

Du blir en del av faggruppen for nevroutviklingsforstyrrelser ved NevSom og ved Seksjon for nevrohabilitering - barn ved Ullevål. Ved nevrohabiliteringen vil du hovedsakelig jobbe klinisk med barn med autismespekterforstyrrelser, psykisk utviklingshemming og sjeldne genetiske tilstander, og andre nevroutviklingsforstyrrelser i kombinasjon med genfeil. Seksjonen har ukentlig fagmøter for leger og arbeidet skjer hovedsakelig i team med flere profesjoner.

Arbeidstiden skal i hovedsak deles ca 50/50 mellom NevSom og Seksjon for nevrohabilitering - barn, Ullevål. NevSom er en del av Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser. Kompetansesenteret har nasjonalt ansvar. Stillingen innebærer samarbeid med andre helseforetak og kompetansesentre. Les mer om NevSom her.

Kvalifikasjoner

  • Lege med norsk autorisasjon og spesialistkompetanse.  
  • Erfaring fra arbeid med nevroutviklingsforstyrrelser, med særlig fokus på autismespekterforstyrrelser, psykisk utviklingshemming og genetiske syndromer. Bør ha jobbet med både utredning og oppfølging av disse gruppene.
  • Evne til å ta initiativ til, og jobbe selvstendig med, fagutvikling og forskning.
  • God formidlingsevne, både muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk.
  • Forskningskompetanse på doktorgradsnivå er en fordel, men ikke et krav.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Oslo universitetssykehus HF
Kontaktpersoner
Navn: Martin Aker
Tittel: Seksjonsleder, NevSom
Telefon: 97108169
Navn: Petra Aden
Tittel: Seksjonsleder, Nevrohab. barn - Ullevål
Telefon: 90702716
Arbeidssted
Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsforstyrrelser og hypersomnier, Oslo universitetssykehus HF
Kirkeveien 166
0450 Oslo
Søk på stillingen