Kort om arbeidsgiver
Hos Janssen har vi et fokus - eliminering av kreft. Vi er inspirert av dagens enorme fremgang og nye ideer, og vi er drevet av det enorme globale uoppfylte medisinske behovet for effektiv behandling. 
Mer info på www.janssen.com/oncology

I denne interessante og stimulerende rollen som vår nye Field Medical Advisor vil du være en medisinsk og vitenskapelig ekspert innen terapifeltet.

Avhengig av din kandidatprofil, vil ditt ansvarsområde dekke enten onkologi- eller hematologi-porteføljen til Janssen.

Du vil være ansvarlig for å utvikle og opprettholde et nettverk og formidle medisinsk vitenskapelig informasjon med ledende spesialister og beslutningstagere. Videre skal du organisere og delta i medisinske utdanningsaktiviteter; for eksempel å designe, utvikle og lage presentasjoner og ved å koordinere symposier og utdanningsprogrammer. I rollen vil du også være Janssens kontaktpunkt for kliniske studier og annen forskning innen terapiområdet du representerer.

Hvem er du?
Du motiveres av samhandling med partnere eksterne og internt med kolleger. Den ideelle kandidaten har  høyere naturvitenskapelig utdannelse innen medisin, farmasi eller tilsvarende. Videre har du kompetanse innen onkologi eller hematologi. Har du erfaring fra medical affairs i legemiddelbransjen er det en fordel. Jansen åpner for å komme i kontakt med kandidater som har erfaring/kompetanse innen terapiområdet, selv om du ikke har erfaring fra legemiddelbransjen. 

Du må ha gyldig førerkort og snakke flytende norsk.

Janssen kan tilby en arbeidsplass som preges av åpenhet og samarbeid i en felles streben etter å nå våre mål. Vi har fokus på kontinuerlig utvikling av ansatte og drives av vissheten om at arbeidet vårt bidrar til bedre livskvalitet for pasienter og deres familier. For de ansatte hos Janssen Nordic er dette den mest tilfredsstillende delen av jobben


Ytterligere kontakt vedrørende stillingen kan rettes til ekstern rekrutterer, Borka Consulting AS:
André Borka; telefon 908 31 871 eller andre@borka.no.
Motivasjonsbrev og CV sendes (begge i pdf-format) til andre@borka.no. Merk søknaden: “Janssen Field Medical Advisor”.
Alle får respons på sin søknad, normalt innen en arbeidsdag. Henvendelser behandles konfidensielt. Intervjuer holdes fortløpende, så vis din interesse snarest mulig!
OBS: Vi opplever dessverre noen ganger at søkere ikke får svar på mail fra oss, da har mest sannsynlig vårt svar havnet i søppelpost/SPAM-filteret på din mailserver. Sjekk dette dersom du savner svar fra oss, vi svarer ALLTID
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Janssen-Cilag AS
Kontaktperson
Navn: André Borka
Tittel: Headhunter Life Sciences. Borka Consulting AS
Telefon: 90831871
E-post: andre@borka.no
Arbeidssted
Osloområdet
Drammensveien 288
0283 OSLO
Søk på stillingen