• Listelengde: 1500
  • Journal system: CGM
  • Krav til søker: Søker må ha fullført LIS1/Turnus
1 års fastlegevikariat i 100 % stilling ved Legegruppen Manglerud lyses ut grunnet svangerskapspermisjon.
Legesenteret ligger sentralt i Oslo, på Manglerud senter, i fine moderne lokaler.Det er mulighet for en viss prosentgrad fra 1/05-21 forut for et ett årlig 100% vikariat fra 1/06-21 til 31/05-22Kvalifikasjoner:
Søker må være autorisert lege med gode norsk kunnskaper og gode ferdigheter i kommunikasjon og samhandling.
Den som tildeles vikariatet må kunne arbeide selvstendig og yte god service i ivaretakelse av pasienter. Det vektlegges erfaring fra allmennmedisin. Søker bør kunne bruke CGM journalsystem.


Legegruppen Manglerud er et travelt, velfungerende legesenter med et trivelig arbeidsmiljø med 3 andre leger, og 3 dyktige legesekretærer ansatt i fulltidsstilling. Det er nye lokaler og et godt utstyrt kontor, med EKG, spirometri, UL, 24-timers BT, kryo og eget lab med en rekke lokale labprøver samt sendeprøver.


Ledig hjemmel har 5 kurative dager og svært gode inntjeningsmuligheter. Listelengde 1500 og aktuelt representert med en variert populasjon med overvekt av kvinner.
Hjemmelen er knyttet til en liten kommunal bistilling: arbeid på helsestasjon for barn en dag annenhver uke. Det er mulighet for legevakt.


Søknad med referanser og CV kan sendes per mail: shumba2@gmail.com
Det kalles inn til intervjuer fortløpende.

http://www.legegruppenmanglerud.no
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Linnea Shumba
Tittel: Lege
Telefon: 48122776
E-post: shumba2@gmail.com
Arbeidssted
Legegruppen Manglerud
Plogveien 6
0679 OSLO