Kort om arbeidsgiver
Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vår visjon er å gi den beste behandling, der resultatet for pasienten er det som teller. De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN skaper resultater gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid, internt samarbeid og tett samhandling med kommunehelsetjenesten og andre samarbeidspartnere. Les mer om oss.
UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.
UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.
Fysikalsk og rehabiliteringsmedisinsk seksjon er en del av Rehabiliteringsavdelingen i NOR-klinikken. Seksjonen består av både sengepost og poliklinikk i Tromsø, samt ambulant rehabiliteringsteam i Tromsø og Narvik. I poliklinikken utredes det pasienter med muskel- /skjelettlidelser inkludert nakke- og ryggproblematikk, skulder hofte med mer. Tverrfaglig team utreder CFS/ME og hypermobilitet. Vi jobber i henhold til nasjonale og internasjonale anbefalinger hvor vi møter pasientens utfordringer helhetlig, med et mestringsorientert fokus. I regi av vår poliklinikk tilbys tverrfaglig gruppebehandling, lærings- og mestringskurs og noe individuell oppfølging. Poliklinikken har regelmessig samarbeid med nevrokirurgisk avdeling. Vi samarbeider også tett med HelseIarbeid, som er en del av vår avdeling. Seksjonen har ca 90 stillinger, inkludert 7,5 overlegestillinger og per i dag 4 LIS-stillinger. Dette er et faglig spennende miljø med fokus på kvalitet og forbedring.
Vi har en ledig ett års vikariat for lege i spesialisering i fysikalsk medisin og rehabilitering med hovedarbeidssted ved Fyskalskmedisinsk poliklinikk, UNN Tromsø.
Arbeidsoppgaver
- LIS inngår i avdelingens rotasjonsplan i tråd med individuell utdanningsplan
- 38 timers uke med obligatorisk deltakelse i primærvaktsjikt samt UTA. 10 dager avspasering per år
- Delta i seksjonens fagutviklings- og forskningsaktiviteter
- Den utlyste stillingen skal betjene kliniske og pasientadministrative oppgaver i fysikalsk medisinsk poliklinikk og HelseIArbeid-senteret
Ved Fysikalskmedisinsk poliklinikk kan du bruke og utvikle dine kliniske ferdigheter i et tverrfaglig miljø.
Som lege er dine primære arbeidsoppgaver poliklinisk avklaring av pasienter med muskel-/skjelett og sammensatte plager. Du vil møte mennesker med problemstillinger både knyttet til muskel-/skjelettapparatet og arbeidsrelaterte problemstillinger. Pasientrettet virksomhet skjer dels selvstendig og dels som tverrfaglig team, men all aktivitet er del i tett og integrert samarbeid med andre faggrupper (leger, fysioterapeuter, psykolog, og ergoterapeut).
Kvalifikasjoner
- Norsk autorisasjon, samt godkjent turnustjeneste/LIS del 1
- God muntlig og skriftlig norsk fremstillingsevne
Personlige egenskaper
- Stillingen kan være for deg som ønsker dette som del av utdanning som spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering. Stillingen egner seg også svært godt for deg som ønsker sykehusåret i spesialistutdanning allmennmedisin
- Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
- Personlig egnethet vektlegges
Vi tilbyr
- Lønn i henhold til gjeldende overenskomster
- Mulighet til å utdanne seg til spesialist i fysikalsk medisin og rehabilitering
- Spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og høykompetent og tverrfaglig arbeidsmiljø
- God opplæring av nyansatte, internundervisning, temadager og individuell opplæring
- Et spennende lokalmiljø med et variert kulturtilbud
- Faglig og personlig utvikling
- Tiltredelse etter avtale
Vi er en veldig fin gjeng som jobber sammen og ønsker at du er med å bidrar til å opprettholde vårt gode arbeidsmiljø.