Kort om arbeidsgiver
Fertilitetsavdelingen Sør ved sykehuset Telemark er en av seks avdelinger for assistert befruktning i den offentlige helsetjenesten i Norge. Målt i antall barn født etter behandling hvert år er vi landets største offentlige fertilitetsavdeling etter OUS, og pasienter kommer hit til Porsgrunn fra hele Østlandet. En av legene våre går over i privatpraksis, og vi søker derfor etter kollega til gynekologene Hans Ivar Hanevik og Erling Ekerhovd. 


Arbeidsoppgaver
Jobben består i poliklinisk utredning og behandling av ufrivillig barnløshet på dagtid i hverdagene. Legene her jobber ikke i helgene eller når avdelingen stenges ned i jula, påsken og fire ukers sammenhengende sommerferie. De går ikke vakter. Til gjengjeld er det godt driv når vi er åpne, så den som søker må like full timebok og å ta i et tak.

Kvalifikasjoner
  •  Norsk autorisasjon som lege.
  • Gode muntlige og skriftlige kunnskaper i et skandinavisk språk og engelsk.
Personlige egenskaper
 Vi søker deg som er lege og vil arbeide hardt og dedikert til beste for de ufrivillig barnløse i vår helseregion. Du har et visst småkirurgisk håndlag, god grunntrening i vaginal ultralyd, og framfor alt lyst til å bli skikkelig god i et smalt, høyspesialisert felt. Vi krever ikke at du er ferdig gynekolog for å søke siden det uansett er en betydelig opplæring du må igjennom her hos oss. Da er vi mer interessert i indikasjoner på at du planlegger å jobbe her lenge, det er i så fall et pluss. Kvinner oppfordres til å søke og personlig egnethet vektlegges spesielt.

Vi tilbyr
  • Lønn etter avtale.
  • Reelle forskningsmuligheter for både nye og etablerte forskere.
  • Muligheten til å jobbe tett i team med annet høyt spesialisert helsepersonell.
  • Å se avansert bioteknologi gi sprell levende resultater.       
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Sykehuset Telemark HF
Fertilitetsavdelingen Sør
Kontaktperson
Navn: Ellen Wefald
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 93227479
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
,
3710 SKIEN