Vikariat i et år ved Sentrumslegene i Notodden DA, Storgata 40. 3674 Notodden. Stilling framtrer fra 01.03.21.

Sentrumslegene er et veldrevet og innarbeidet 3-legepraksis organisert som DA med selskapsavtale og internavtale. Fratredende lege eier 33 % av DA. Gruppepraksisen har drevet med samme leger og i ca 7 år dog to legesenter slo seg sammen (Telegatalegesenter og Notodden legesenter).

Fastlegeliste på 1300 pas. Det er gode inntjeningsmuligheter.
Legesenteret holder til i romslige og lyse lokaler i sentrum av Notodden i andre etasje over Vitusapotek. Det er reservert parkering til opptreden lege. Det er ultralyd apparat på kontoret og muligheten for å lære seg det er tilstede hvis interesse. Det er to leger på legesenteret som har litt erfaring med ultralyd og er villig til å lære bort. Hvert legekontor har GU /undersøkelses benk, CRP/ Hba1c apparat, dermatoskop, otoskop og oftalmoskop. Samt hvert legekontor har egen ventilasjonssystem. I tillegg har vi to behandlingsrom. Stort venterom, velutstyrt og romslig laboratorium samt lunsjrom. Vi har spirometri, 3x 24- timers BT måler, EKG, 2x Holter ( 6 og 12 kanalers), otoskop, tympanometer, tonometer, audiometer, elektrokauter og kryoterapi. Videre hver legekontor HbA1c/, CRP og div. Vi driver også med intraartikulære PRP. Elektroniske rekvisisjon av prøver.

Kontoret ligger i sentrum av Notodden. Det er kun 25 minutter fra Kongsberg eller 45 min. fra Drammen. Legesenteret har 3 ansatte offentlig godkjent helsesekretærer i hhv. 100, 80 og 50% stilling. Det er et godt og stabilt arbeidsmiljø ved senteret. Legesenteret benytter journalsystem webmed. Vi har Norsk helsenett og systematisk internkontroll. Det er mulighet for bestilling av time/resepter via hjemmesiden vår.

Offentlig helsearbeid har vi ikke, men deltakelse i kommunal legevakt må en påregnes.
Betingelser for overtakelse må avtales med nåværende hjemmelshaver i tråd med sentrale avtaler. Det forutsettes at praksisen videreføres i samme lokaler som del gruppepraksis og at det tegnes selskapsavtale med DA og internavtale før inntredelse i praksisen.

Kvalifikasjoner:
• Lege med spesialitet i allmennmedisin ferdig eller påbegynt.
• Krav om politiattest i tråd med bestemmelser i helsepersonelloven.

Personlige egenskaper:
• Personlig egnethet og samarbeidsevne vil bli vektlagt.
• Søkere må ha norsk autorisasjon, god språkforståelse og formidlingsevne.

Språk:
• Norsk

Kontakt legesenter for informasjon.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Stein Møretrø
Tittel: Fastlege
Telefon: 93445423
E-post: stein.moretro@me.com
Arbeidssted
Siamak Sadeghi
Storgata 40
3674 NOTODDEN