Sex og samfunn søker lege i 100 % stilling   
   
Sex og samfunn er Norges største senter for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter, og nå søker vi en lege med stor interesse og erfaring på feltet. Vi er en stiftelse som jobber med seksuell og reproduktiv helse og rettigheter gjennom klinisk arbeid, undervisning og politisk påvirkningsarbeid. 

Vårt kliniske arbeid inkluderer Norges største klinikk for seksuell helse, hvor vi tilbyr gratis tjenester til unge under 25 år. Hvert år gjennomfører vi om lag 30 000 konsultasjoner, i tillegg til vår chat-tjeneste. Som lege hos oss vil du møte ungdommer som kommer til vår poliklinikk med ulike problemstillinger innenfor seksuell- og reproduktiv helse. To dager i uken vil du ha vakt på poliklinikken vår.  

Sex og samfunn underviser studenter innenfor ulike helsefag på universitet og høgskoler over hele landet. I tillegg underviser vi mye i primærhelsetjenesten i kommunene. Stillingen vil inkludere undervisning, og vi ser derfor etter deg som har god kunnskap, engasjement og formidlingsevne.

Sex og samfunn er en politisk aktør som driver opplysningsarbeid i media, blant beslutningstakere og befolkningen forøvrig. Vi ønsker å være fremst når det gjelde seksuell helse i Norge, og vi søker derfor deg som kan ta ansvar for fagutvikling. 

Arbeidsoppgaver:
 • Vakt på poliklinikken 
 • Undervisning for helsepersonell og internt 
 • Fagutvikling 

Kvalifikasjoner:
 • Norsk legeautorisasjon
 • Erfaring fra og interesse i hud og venerologi, seksuelt overførbare infeksjoner, gynekologi og obstetrikk og sexologiske spørsmål  
 • Er faglig nysgjerrig, og du liker å fordype deg i ny forskning og gjøre den tilgjengelig for dine kollegaer  
 • Liker å formidle kunnskap og undervise både kollegaer og studenter over hele landet
 • Må beherske et skandinavisk språk skriftlig og muntlig  

Personlige egenskaper:
 • Kreativ 
 • Engasjert 
 • Initiativrik 
Vi tilbyr:  
Ved Sex og samfunn vil du kunne få muligheten til å bruke kreativiteten din til å drive fram dine egne prosjekter og skaffe finansiering til disse. Du får varierte arbeidsoppgaver og kan i stor grad kan påvirke arbeidsdagen din.  

Noe reising og kveldsarbeid må påberegnes. Helger og rødedager er unntatt. 
Lønn etter avtale og god pensjonsordning.   
 
Stillingsstørrelse: 100 %   
Arbeidstid: 08.00-15.30 tre av fem dager pr uke. To dager 11.30-19.00. Fleksitidsordning, fri alle helger og helligdager.    
Søknadsfrist: 030221 
Oppstart: Så raskt som mulig   
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Sex og samfunn, senter for ung seksualitet
Kontaktperson
Navn: Tore Holte Follestad
Tittel: Assisterende daglig leder/klinikkleder
Telefon: 95800010
E-post: tore@sexogsamfunn.no
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Arbeidssted
Sex og samfunn
Trondheimsveien 2 - bygg b
0560 OSLO