Kort om arbeidsgiver
Field Medical Advisor - COVID-19 Vaccine

Janssen bygger nå sitt medisinske team og søker en Field Medical Advisor. Firmaet tester for tiden sin COVID-19-vaksinekandidat, utviklet på den innovative vaksine-teknologiplattform - AdVac®, i kliniske studier (www.janssen.com/emea/covid-19-vaccine)

I denne interessante og stimulerende rollen som vår nye Field Medical Advisor vil du være en medisinsk og vitenskapelig ekspert innen satsingen på Janssens COVID-19 vaksinekandidat i Norge.

Du vil være ansvarlig for å utvikle og opprettholde et nettverk med ledende spesialister og beslutningstagere. Du skal gi vitenskapelig informasjon til våre viktigste kunder. Du vil organisere og delta i medisinske utdanningsaktiviteter; for eksempel å designe, utvikle og lage presentasjoner og ved å koordinere symposier og utdanningsprogrammer. Du vil formidle medisinsk vitenskapelig informasjon både internt og eksternt til ledende spesialister og et bredere eksternt helsepersonellrelatert publikum.

I tillegg vil du støtte helseøkonomi- og Market Access-teamene med medisinsk ekspertise for å få refusjon og finansiering av våre vaksinekandidater.


Hvem er du?

Vi ser etter en tydelig og sterk formidler som kan gjøre komplekse vitenskapelige fremskritt forståelige for eksterne og interne målgrupper.

Den ideelle kandidaten har høyere naturvitenskapelig utdannelse innen medisin, farmasi eller tilsvarende. Videre har du kompetanse innen immunologi, vaksiner eller smittsomme sykdommer. Har du erfaring fra medical affairs i legemiddelbransjen er det en fordel.
Jansen åpner for å komme i kontakt med kandidater som har erfaring/kompetanse innen terapiområdet, selv om du ikke har erfaring fra legemiddelbransjen. 

Du må ha gyldig førerkort. Oppstart er så raskt som mulig.
Stillingen er i utgangspunktet et engasjement ut 2021.


Ytterligere kontakt vedrørende stillingen kan rettes til ekstern rekrutterer, Borka Consulting AS:
André Borka; telefon 908 31 871 eller andre@borka.no. Motivasjonsbrev og CV sendes (begge i pdf-format) til andre@borka.no.  
Merk søknaden: “Janssen Vaksine”. Alle får respons på sin søknad, normalt innen en arbeidsdag. Henvendelser behandles konfidensielt. Intervjuer holdes fortløpende, så vis din interesse snarest mulig!
OBS: Vi opplever dessverre noen ganger at søkere ikke får svar på mail fra oss, da har mest sannsynlig vårt svar havnet i søppelpost/SPAM-filteret på din mailserver. Sjekk dette dersom du savner svar fra oss, vi svarer ALLTID
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Janssen-Cilag AS
Kontaktperson
Navn: André Borka
Tittel: Borka Consulting- Life Sciences rekruttering
Telefon: 90831871
E-post: andre@borka.no
Søknad
Søknad merkes: Janssen- Covid19
Send søknad på mail
Arbeidssted
Drammensveien 288
0283 OSLO