Labyrinten legesenter
Vi er et legesenter i Elverum med 5-legepraksis. Vi kan tilby faglig sterke, engasjerte og hyggelig kollegaer og et velfungerende godt arbeidsmiljø. Det er lave driftskostnadene og gode inntjeningsmuligheter.

Praksisen er velutstyrt med laboratorium, EKG, spirometri, 24t BT, skiftestue etc. Legekontoret benytter betalingsautomat fra Melin, CGM Winmed 3 som programvare og er tilknyttet Norsk Helsenett. 
Lokalene er romslige og sentralt. I samme bygg ligger enda et legekontor, fysioterapinstitutt, øyelege, gynekolog og hudspesialist.

Arbeidsoppgaver
Ved siden av å være lege for de ca 950 pasientene på listen, har alle fastlegene i Elverum daglegevakt på omgang hvor man tar i mot andre pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp på eget kontor i arbeidstiden. Utenom kontortiden er det legevakt i nye lokaler i Helsehuset. Antall legevakter har vært tilpasset hver enkelt leges ønsker.

Kvalifikasjoner
  • Du må ha autorisasjon som lege i Norge. Turnustjeneste må være gjennomført eller du må ha godkjent læringsmålene i spesialistutdanningens del 1.
  • Vi ønsker at du er spesialist i allmennmedisin eller planlegger å starte spesialisering.
  • Du må snakke og skrive godt norsk.
Personlige egenskaper
  • Vi ønsker en person som har engasjement og fokus på fag og pasienter og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Evne til å jobbe selvstendig og strukturert.
  • Personlig egnethet til pasientbehandling og drift av privat legesenter vektlegges.
Vi tilbyr
Legesenteret drives som et DA. Som fastlege er du selvstendig næringsdrivende og kjøper praksisen av fratredende lege. Denne legen informerer om prisantydning av andre økonomiske forhold. Man inngår avtale med kommunen som fastlege og man inngår avtale med legesenteret som medeier av dette. Virksomheten er regulert at fastlegeforskriften og avtaleverket (ASA 4310, SFS 2305 og ASA 4301)
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Elverum kommune
Kontaktpersoner
Navn: Bjørn Ness
Tittel: fastlege og daglig leder ved legesenteret
Telefon: 951 51 577
E-post: bness@online.no
Navn: Jon Iver Fougner
Tittel: Kommuneoverlege
Telefon: jon.iver.fougner@elverum.kommune.no
E-post: 902 19 873
Arbeidssted
Labyrinten legesenter
Elvarheimg. 10 C
2408 ELVERUM