Kort om arbeidsgiver
Vi søker spesialist eller overlegekompetent LIS for 1 års vikariat, med mulighet for forlengelse. Dersom mulig, oppstart 4. januar 2021.
 
Hudavdelingen har regionansvar for diagnostikk og behandling av dermatologiske og venerologiske pasienter i Helse Fonna området og er eneste klinikk med denne kompetansen i regionen, med ca 180.000 innbyggere. Hudavdelingen er en poliklinikk og består av 12 ansatte, derav 6 leger (4 overleger og 2 LIS). Poliklinikken har ca 20.000 konsultasjoner per år.
 
Stillingene krever selvstendighet, fleksibilitet, og god samarbeidsevne i et tverrfaglig team. For å jobbe hos oss må du beherske norsk eller nordisk språk både muntlig og skriftlig. Vi kan være behjelpelig med noe språkopplæring.
 
Du må ha en utpreget serviceinnstilling, positive holdninger og god evne til å skape et trivelig miljø. Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 
Vi tilbyr lønn etter avtale i en utfordrende stilling ved et sykehus i utvikling. Sykehuset har gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger gjennom KLP.
 
Nærmere opplysninger om stillingen fås på vår hjemmeside www.hsr@as og av vår avdelingsoverlege dr.med. Holger Benthien, holger.benthien@hsr.as, telefon 52 80 50 00.
 
Søknadsfrist snarest og senest 6 desember 2020
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Haugesund Sanitetsforening Revmatismesykehus AS
Kontaktperson
Navn: Holger Benthien
Tittel: Avdelingsoverlege
E-post: holger.benthien@hsr.as
Ønsker ikke henvendelser fra rekrutterings-/bemanningsbyråer
Hjemmeside
Arbeidssted
Karmsundgata 134
5528 HAUGESUND
Søk på stillingen