Det er nå en ledig 0-hjemmel ved Symra legesenter AS med oppstart primo januar 2021.
Symra Legesenter er organisert som et AS med 4 fastleger, En LIS1, 3 sekretærer og en sykepleier. Senteret holder til i helt nye lokaler på toppen av Lambertseter Senteret, Cecilie Thoresens Vei 17. 

Symra Legesenter åpner i helt nye lokaler i november 2020, men er en videreføring av Langbølgen Legesenter. Så man kommer til et vel etablert kontor, med ansatte med lang ansiennitet. Lokalene har tilgang til parkering i hele senteret sitt parkeringshus. Senteret er i direkte kontakt med Lambertseter T-banestasjon, kort avstand til buss og drosjeholdeplass. 

Legesenteret er veldrevet med gode samarbeidsrutiner, moderne utstyr, EKG-apparat, spirometri, velutstyrt laboratorium, eget rom for småkirurgi. Det er i det nye lokalene 6 kontorer og et kontor til LIS1. Dette gir muligheter for mer utvidelse og spennende samarbeid. De nye lokalene ligger og i tilknytning til andre helsetjenester som fysioterapi og tannleger. Legesenteret benytter Infodoc Plenario journalsystem, utfører alle allmennmedisinske oppgaver og samarbeider godt med kommunale tjenester. Senteret har ligget i forkant med digitalisering, og vil fortsette med dette.
Inngåelse av avtale som fastlege skjer i henhold til gjeldende lover og avtaler. Det stilles krav om politiattest i tråd med bestemmelsene i helsepersonelloven. Søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om det er bedt om anonymitet.
Kun elektroniske søknader via Webcruiter vil bli akseptert. Ny hjemmelsinnehaver må inngå avtale rundt de økonomiske overdragelsesbetingelser med de nåværende legene ved kontoret.

Arbeidsoppgaver
• Allmennlegeoppgaver som fastlege 
• Daglig drift av kontoret i henhold til samarbeidsavtale 
• Allmennmedisinsk offentlig legearbeid inntil 7,5 timer pr. uke må påregnes
• Legen har rett og plikt til deltagelse i kommunal legevakt

Kvalifikasjoner
• Medisinsk embetseksamen
• Norsk autorisasjon som lege og godkjent turnus eller tilsvarende i helsepersonellregistret
• Spesialist i allmennmedisin eller påbegynt videreutdanning i allmennmedisin
• Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
• Ønskelig med erfaring fra klinisk allmennmedisin og fastlegepraksis
• Ønskelig med god digital kompetanse
Personlige egenskaper
• God klinisk vurderingsevne
• Gode kommunikasjonsevner
• Evne til samarbeid både internt med kolleger og hjelpepersonell, samt med andre samarbeidsaktører
• Personlig egnethet vektlegges

Bydel Nordstrand ligger sydøst i byen og har rundt 50 000 innbyggere. Bydelen ligger nær sjøen og marka og har flott utsikt over fjorden. Det er kort vei til sentrum med offentlig kommunikasjon.

Bydel Nordstrand består av bydelsdirektørens stab og tre avdelinger. Avdelingene er Oppvekst og Velferd, Tilrettelagte Tjenester og psykisk helse, samt Mestring og Omsorg. Bydelen arbeider aktivt for å sikre at bruker er i sentrum. Vi har etablert en unik plattform for innovasjon. Vi skal være endringsdyktige for å møte morgendagens utfordringer. Som medarbeider i bydelen vil du være en viktig brikke i dette endringsarbeidet.

Arbeidsplassene i Oslo kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo Kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle få varsel om. Les mer om Bydel Nordstrand på våre nettsider.
Stillingskategori
Fastlege/hjemmel/avtale
Arbeidsgiver
Oslo kommune, Bydel Nordstrand
Kontaktpersoner
Navn: Guri Sandal Thu
Tittel: Assisterende bydelsoverlege
Telefon: 47791369
E-post: guri.sandal.thu@bns.oslo.kommune.no
Navn: Miert Skjoldborg Lindboe
Telefon: 91870011
Hjemmeside
Arbeidssted
Symra Legesenter
Langbølgen 11
1150 OSLO