Kort om arbeidsgiver

Har du lyst til å bli en del av et spennende og utviklende fagmiljø på et moderne sykehus, og samtidig ønsker å kombinere jobben med mulighet for en aktiv fritid - da er dette noe for deg!

Oppstart 4. januar 2021.

Vi behandler de fleste øyesykdommer, og tar hånd om utredning, diagnostikk, medisinsk- og kirurgisk behandling. Vi har flotte operasjonsstuer i tilknytning til poliklinikken vår. Øyeavdelingen jobber for å gi øyehelsetjenester med høy kvalitet til de som trenger det til riktig tid. Våre medarbeidere har lang erfaring, er svært dedikerte og har alltid pasienten i fokus.

 Øyeavdelingen i Moss er nå i ferd med å bygge en egen injeksjonsklinikk, den vil stå ferdig til 01.01.2020. Sykepleierne setter injeksjoner. Legene vurderer OCT i et åpent kontorlandskap for leger. Dette gjør det mulig å konferere og diskutere med kollegaer når det dukker opp spørsmål eller spennende kasus vedrørende injeksjonsbehandlingen. Injeksjonsklinikken vil bli godt utstyrt med helt ny vidvinkel angio og OCT angio.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.  Aktuelle søkere vil fortløpende kunne bli kalt inn til intervju før søknadsfristen er utløpt. 

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuell
spesialistgodkjenning. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer
i CV. Søknader behandles forløpende.  

Arbeidsoppgaver

  • Polikliniske konsultasjoner, utredning, behandling og operativ virksomhet
  • Delta i hjemmevaktordning. I vakttjenesten inngår oppfølging og behandling av akutte pasienter på Sykehuset Østfold, Kalnes.
  • Veiledning av og undervisning av LIS

Kvalifikasjoner

  • Du må ha norsk spesialistgodkjenning i øyesykdommer
  • Den som tilsettes må beherske norsk skriftlig og muntlig kommunikasjon
  • For helsepersonell etter helsepersonelloven kreves det autorisasjon/godkjenning 

Personlige egenskaper

  • Vi vektlegger positivitet og gode samarbeidsevner samt personlig egnethet. Du må kunne jobbe under stress og takle uforutsette utfordringer og endringer i løpet av en arbeidsdag.
  • Du har interesse og mulighet for å bidra til et godt arbeidsmiljø. 

Vi tilbyr

Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Sykehuset Østfold HF
Kontaktperson
Navn: Oddbjørn Bjordal
Tittel: Avdelingssjef
Telefon: 0047 938 20 793
E-post: oddbjorn.bjordal@so-hf.no
Arbeidssted
Øyeavdelingen
Peer Gyntsvei 78
1535 Moss
Søk på stillingen