Kort om arbeidsgiver
Vil du være med i Haugalandets største rehabiliteringsmiljø og bidra til Rehabilitering Vests gode utvikling?
 
Rehabilitering Vest AS søker en engasjert og faglig dyktig overlege, gjerne med spesialisering innen fysikalsk rehabilitering eller allmennmedisin.  Har du en annen spesialisering kombinert med genuin interesse for rehabilitering, vil vi svært gjerne høre fra deg også.  Vi vil legge vekt på din personlige egnethet, samt din faglige bakgrunn.  Det forutsettes at du behersker norsk/skandinavisk, i muntlig og skriftlig kommunikasjon. Norsk autorisasjon og attester legges ved søknaden.
 
Som overlege ved vår rehabiliteringsinstitusjon vil du ha en sentral rolle i det tverrfaglige teamet som pasientene våre har rundt seg.  Du vil gå inn som en av to overleger.  Teamet forøvrig er bredt sammensatt og består av fysioterapeuter, ergoterapeuter, ernæringsfysiolog, sosionom, prest, sykepleiere og hjelpepleiere/helsefagarbeidere.  Arbeidet består av direkte pasientkontakt og samarbeid på tvers av profesjoner for å yte oppfølging tilpasset den enkeltes behov og forutsetninger.  Pasient- og internundervisning er viktig i dette arbeidet.  Unikt for en slik stilling, er det potensialet som ligger i det mellommenneskelige, med mulighet for motivasjon og påvirkning for bedre mestring i pasientens hverdag.  Stillingen innebærer arbeid på dagtid, uten vakt.
 
Haugesund har havet i vest og høyfjellet mot øst. Det er skisesong store deler av året, bare 2 timers kjøretur fra byen. Haugesund har også en fantastisk skjærgård som inviterer til sjøliv hele året. Kultur og næringsliv dominerer regionen.
 
Vi tilbyr en utfordrende og givende stilling ved et rehabiliteringssenter i utvikling. Rehabilitering Vest AS er lokalisert i moderne lokaler i Haugesund, med flott basseng og fine treningsfasiliteter – som også er tilgjengelig for ansatte. Vi har svært godt arbeids- og fagmiljø, hvor det vil bli lagt til rette for fagutvikling gjennom kurs/konferanser, eventuell videreutdanning og hospitering.  Vi har gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger gjennom KLP.  Trenger du hjelp med å skaffe bolig er vi naturligvis behjelpelige med å ordne dette.
 
Søknadsfrist 29. november 2020.  Søknader vurderes fortløpende. 
 
Tiltredelse 01.01.2021
 
 
For nærmere informasjon om stillingen, kontakt enhetsleder Tor Helge Aksdal Grønflaten på telefon 474 73 395
 
 
Les mer om oss på rehabiliteringvest.no
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Haugesund Sanitetsforening Revmatismesykehus AS
Kontaktperson
Navn: Tor Helge Aksdal Grønflaten
Tittel: enhetsleder Rehabilitering Vest AS
Telefon: 47473395
E-post: tor.helge.aksdal.gronflaten@hsr.as
Hjemmeside
Arbeidssted
Karmsundgata 134
5528 HAUGESUND
Søk på stillingen