Kort om arbeidsgiver
Kort om oss
Betanien røntgenavdeling er en del av Betanien sykehus AS, som også har aktivitet innenfor psykisk helsevern, dagkirurgi og laboratorietjenester.  Avdelingen har en moderne utstyrspark med Siemens Go Top CT, GE Discovery RF180 gjennomlysningslab, GE Optima XR 240amx mobilt apparat, GE LOGIQ S7 Expert ultralydapparat og Siemens MR Avanto Fit. Betanien sykehus AS bruker Sectra RIS/PACS på lik linje med alle helseforetakene i Helse Vest RHF og har en enhet for avansert postprosessering - Siemens Syngo Via arbeidsstasjon. Vi har 21 ansatte, hvorav 5 radiologer. Vi holder til i trivelige lokaler i Fyllingsdalen, fem minutter fra Bergen sentrum.

Kvalifikasjoner
Vi søker spesialist i radiologi. Det vil bli lagt vekt på bred fagkunnskap, gode samarbeidsevner og personlige egenskaper. Det er viktig at det fremgår av søknaden særlige interessefelt og eventuell spesialkompetanse i radiologiske subspesialiteter.  

Vi tilbyr
Betanien Sykehus AS tilbyr en utfordrende og spennende jobb i et trivelig og stabilt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere.
Vi legger til rette for videreutvikling og økt kompetanse blant våre ansatte. Fast arbeidstid mandag til fredag, fri hver helg og alle høytider.
Gode pensjonsordninger i KLP og lønn etter avtale. 
Stiftelsen har eget velutstyrt treningsrom med gratis tilgang og gratis parkering i parkeringsanlegg.
 
Dokumentasjon
Attester og vitnemål tas med til et eventuelt intervju.
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Betanien sykehus AS
Røntgen
Kontaktpersoner
Navn: Therese von der Fehr
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 900 87 044
E-post: therese.von.der.fehr@betaniensykehus.no
Navn: Erik Vang
Tittel: Avdelingsoverlege
Telefon: 907 67 317
E-post: erik.vang@betaniensykehus.no
Arbeidssted
Enhet for somatikk
Vestlundveien 23
5145 FYLLINGSDALEN