Kort om arbeidsgiver

Helgelandssykehuset Sandnessjøen, medisinsk avdeling, har ledig 2 års vikariat med mulighet for fast ansettelse for lege i spesialisering (LIS2/3-indremedisin). Oppstart 1. oktober, men annen dato kan avtales. 
Avdelingen er fra tidligere godkjent som gruppe II utdanningssykehus med 4,5 år godkjent utdanningstid innenfor indremedisin. I ny spesialistutdanning har vi søkt om godkjenning for LIS2 indremedisin, samt LIS3 indremedisin, gastroenterologi, nefrologi, lunge og hjerte.

Helgelandssykehuset er for tiden under omstrukturering, etter Helseministerens vedtak om at Sandnessjøen Sykehus blir nytt hovedsykehus på Helgeland. Sykehuset har god rekruttering og du vil komme til et godt miljø med stort faglig engasjement. Sandnessjøen ligger sentralt plassert på den vakre Helgelandskysten, i et naturskjønt område med gode muligheter for fritid og sportslige aktiviteter, i tillegg til et rikt kulturliv (www.visithelgeland.no). Kommunen har god barnehagedekning. Byen er trafikknutepunkt for ytre Helgeland, og har direkterute med fly til Oslo og Trondheim fra Sandnessjøen Lufthavn, samt hurtigruteanløp, hurtigbåter og buss til jernbane.

Arbeidsoppgaver

LIS2 deltar i 6-7 delt vaktordning sammen med LIS1 og overlege.
Varierte arbeidsoppgaver fordelt på sengepost, poliklinikk og vaktarbeid.
Vi vektlegger teamarbeid i vakt, og har etablert mottakssystem etter BEST prinsippet for akutte indremedisinske problemstillinger og alvorlig syke barn.

Kvalifikasjoner

Norsk autorisasjon som lege
Godkjent turnustjeneste/LIS1

Personlige egenskaper

Gode samarbeidsevner
Evne til å prioritere i en travel hverdag
Innsikt i eget kompetansenivå

Vi tilbyr

Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger
Fokus på veiledning og utdanning
Stabil overlegedekning over år, med flere ulike spesialiteter
Stillingskategori
Lege i spesialisering
Arbeidsgiver
Helgelandssykehuset HF
Kontaktperson
Navn: Monica Storkjørren
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 45414318
Arbeidssted
Medisinske leger Sandnessjøen, Helgelandssykehuset HF
Prestmarkveien 1
8800 Sandnessjøen
Søk på stillingen