Kort om arbeidsgiver
 
Beskrivelse av arbeidssted
Virksomhet Helse består av team kommunale legetjenester, team legevakt og team samfunnshelse samt fem kommuneoverleger. Team kommunale legetjenester består av legetjenestene i helsehus, sykehjem, familiesentrene, fengselshelsetjenesten og LIS1 kandidatene. Det er i dette teamet vår nye kollega vil være ansatt.
 
Helsehuset har 85 korttidsplasser inkludert kommunal akuttdøgnavdeling (KAD), palliative plasser og rehabiliteringsplasser Det er 6.4 legehjemler som bemanner helsehuset. Kommunen har i tillegg 6 sykehjem medtotalt 455 plasser. 4.8 legestillinger er tilknyttet sykehjemmene.
 
Stilling / Arbeidsoppgaver
Vi søker en erfaren lege i 100 % fast stilling til klinisk arbeid ved Helsehuset. Legen vil også ha fagansvar forlegetjenestene i sykehjemmene og ved helsehuset.
Arbeidet er på dagtid med vakt p.t hver 6. helg; 5 timer lørdag og 5 timer søndag. Oppgavene omfatter utredning, behandling og oppfølging av pasienter ved helsehuset inkludert samarbeid med pårørende og øvrig helsepersonell. I tillegg vil overlegen i samarbeid med teamleder, bidra til internundervisning og fagutviklingen av legetjenestene ved helsehuset og sykehjemmene. Legen må også påregne å være faglig støtte og veilede sine kollegaer.
 
Krav til utdanning
Det er ønskelig med spesialitet i allmennmedisin eller tilsvarende. Stillingen krever norsk autorisasjon som lege og gjennomført LIS1 tjeneste. Det stilles krav til ny politiattest.
 
Personlig egenskaper
Vi ser etter en dyktig kliniker med interesse for fag- og kvalitetsutvikling av legetjenestene. Stillingen krever gode samarbeidsevner og en løsningsorientert tilnærming. God muntlig og skriftlig framstillingsevne er nødvendig.
Personlig egnethet vil bli vektlagt.
 
Vi tilbyr
Lønn etter kompetanse og kvalifikasjoner.
Gode pensjons- og forsikringsordninger.
Kompetanseheving/kurs.
Overlegepermisjon 4 måneder hvert 5. år.
Hyggelig kollegium i et større legemiljø og lederstøtte.
Stillingskategori
Kommunal lege
Arbeidsgiver
Sarpsborg kommune
Kontaktpersoner
Navn: Kamaldeep Chudasama
Tittel: Teamleder/kommuneoverlege
Telefon: 476 98 972
E-post: kamaldeep.chudasama@sarpsborg.com
Navn: Hilde Skyvulstad
Tittel: Virksomhetsleder
Telefon: 977 32 314
E-post: hilde.skyvulstad@sarpsborg.com
Hjemmeside
Arbeidssted
Helsehuset Sarpsborg
Roald Amundsensgate 17
1723 SARPSBORG