Ved Solli Klinikk er det ledig vikariat med muligheter for snarlig tiltredelse.

Solli Klinikk holder til i helt nye flotte lokaler i Saggata 3 sentralt på Jessheim. Vi flyttet inn i nye lokaler i november 2019. Legekontoret er lyst og trivelig og godt tilrettelagt for drift av fastlegepraksis. Vi har en romslig akuttstue med egen ambulanseinngang fra gateplan. Det er 5 minutters gange til nærmeste togstasjon og ca 25min med bil til Oslo.

Solli Klinikk er et 6-legesenter med 4 spesialister i allmennmedisin samt turnuslege. Det er til sammen ca 5500 pasienter tilknyttet legekontoret. Legesenteret er godt ustyrt og med en stabil bemanning. Vi bruker CGM som journalsystem og har digitale løsninger for video-konsultasjon og
e-konsultasjon.

Vikaren vil få sitt eget kontor, og hvis ønskelig er det muligheter for etablering av hjemmekontor. Det er ingen kommunale oppgaver tilknyttet vikarstillingen. Muligheter for deltakelse i interkommunal legevakt.

Søker må ha norsk autorisasjon samt fullført LIS 1 tjeneste.

Det er muligheter for fleksibilitet både hva gjelder størrelse og lengde på vikariatet, dette kan avtales nærmere. Det er gode muligheter for fast ansettelse på sikt.

Kontaktperson uke 25, 28, 29: Cecilie Dønnum, tlf 95105985, cecilie.donnum@gmail.com

Kontaktperson uke 26, 27: Trine Holth, tlf 90973512, tbholth@hotmail.com
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Cecilie Dønnum
Tittel: Fastlege
Telefon: 95105985
E-post: cecilie.donnum@gmail.com
Hjemmeside
Arbeidssted
Solli Klinikk
Saggata 3
2053 JESSHEIM