Kort om arbeidsgiver
Sommervikarer med mulighet for videre engasjement - Allmennleger til videokonsultasjon
Eyr vokser raskt og vi trenger flere flinke lege-kollegaer som ønsker å være med på å bygge fremtidens digitale helsetjenester. Som første selskap i Norge lanserte Eyr videokonsultasjon på mobilen i 2016, og vi har siden det levert gode og trygge digitale helsetjenester til titusener av pasienter i Norge og på reise i utlandet. Vi ønsker flere flinke lege-kollegaer som kan bidra spesielt i sommer (juli og august, samt deler av juni), men som også ønsker å være med oss videre på den digitale reisen, etter sommeren. Både opplæring og videokonsultasjoner kan gjøres remote, og kan dermed enkelt kombineres med for eksempel «hyttekontor».
 
Bli med og skap fremtidens digitale helsetjenester
Som første selskap i Norge lanserte Eyr videokonsultasjon på mobilen i 2016, og vi har siden det levert gode og trygge digitale helsetjenester til nesten 100,000 pasienter.
 
I Eyr jobber vi for at helsetjenester skal bli bedre og mer tilgjengelig for alle. Hos oss jobber leger og teknologer tett, for å tilby legene det beste verktøyet, og pasientene den beste behandlingen. Vi har utviklet en skalerbar og gjennomtestet plattform som gjør dialog mellom pasient og lege lekende lett, både i forkant, under legetimen og dialogen i etterkant.
 
Å jobbe som lege i Eyr er både teknologisk og medisinsk nybrottsarbeid, vi gir stort rom for innovasjon innenfor trygge rammer. Du vil tidlig få erfaring med fremtidens e-helseløsning, og kan bli gitt ansvar for faglig kvalitet i utviklingsprosjekter. Flere utviklingsprosjekter som startet hos oss, har fått store ringvirkninger i helse-Norge, deriblant tjenesten med vaksinasjon i apotek som har bidratt til å øke vaksinasjonsgraden i befolkningen.

Vi er fortsatt en start-up og ved å bli med nå kan du påvirke retningen selskapet tar, og være en foregangsperson innen digitale helsetjenester i Norge og internasjonalt.
 
Jobb når og hvor du vil
Alle våre leger får grundig opplæring, enten ved vårt kontor på Nasjonalteateret i Oslo eller remote. Når du har gjennomført opplæring kan du jobbe der du vil, hjemme, på hytta eller på Eyr sitt nye kontor. Vi søker nå leger som kan jobbe tilnærmet heltid i sommer (juli og august, samt deler av juni), samt gjerne som deltid videre utover høsten. Om du ønsker å jobbe dagtid, kveld, hverdager og/eller helg er opptil deg. Vi stiller med skybasert journal, forsikringer og tilbyr en svært fleksibel arbeidshverdag.

Åpningstidene våre er 8-22 på hverdager og 10-22 i helger og helligdager.
 
Selv om du velger å jobbe alene, er du ikke alene. Vi er alltid flere på vakt, slik at du alltid har tilgang på noen som kan hjelpe deg, enten du har tekniske spørsmål eller ønsker å konferere med en mer erfaren kollega. Hos oss jobber flere spesialister i allmenn medisin.
 
Litt om deg
Du syns det virker spennende å jobbe med digitale helsetjenester. Vi tror du er en pådriver for digitalisering av helsesektoren og snakker positivt om teknologisk innovasjon innen helse. Du har stor faglig integritet, du er dyktig og faglig trygg i din praksis, og kommuniserer godt med dine pasienter. Du er blid og imøtekommende og har jobbet minimum 2 år som allmennlege på klinikk eller legevakt. Det er en bonus om du også har dansk legelisens, snakker flytende dansk og har erfaring fra allmennpraksis i Danmark, men ikke et must.
 
Lær av de beste og bli med og påvirk fremtidens helsetjeneste!
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Eyr Medical
Kontaktperson
Navn: Sol Malm Hagen
Tittel: Lege og vaktansvarlig
Telefon: +45 60 76 56 86
E-post: sol@eyr.md
Hjemmeside
Arbeidssted
Fleksibelt: På Eyr sitt kontor i Oslo, hjemme eller på hytta
Fridtjof Nansens plass 2
0160 OSLO