Kort om arbeidsgiver
I forbindelse med av utbruddet av Koronavirus (Covid-19) ønsker Finnmarkssykehuset å kartlegge helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren. Vi ønsker å kartlegge følgende:
  • du som er student innenfor helsefag
  • du som har jobbet som helsepersonell men har gått av med pensjon
  • du som har utdannelse innenfor helsefag men nå jobber innenfor andre fagfelt
  • helsepersonell som er permittert fra sin opprinnelige jobb og som kan tenke seg til å bidra med sin kompetanse i tiden fremover 
Om du kjenner deg igjen i eksemplene, eller har en lignende bakgrunn vil Finnmarkssykehuset oppfordre deg til å registrere deg ved å "søk på stillingen" og legge inn din CV. Når vi får behov vil du kunne få tilbud om ansettelse i Finnmarkssykehuset. Du kan få oppgaver relatert til diagnostikk og behandling av pasienter med og uten koronavirus. Dersom du ansettes vil du få god opplæring.

Situasjonen er alvorlig. Antall personer som smittes av det nye koronaviruset øker eksponensielt. De fleste blir friske, men eldre og personer med kroniske sykdommer har høy risiko for alvorlig sykdom og død. For deg som er ung og frisk er risikoen for å bli alvorlig syk av koronavirus i utgangspunktet svært lav (trolig <0,1% dødelighet). Men koronaviruset kan bli farlig for oss alle dersom helsetjenesten overbelastes og vi ikke klarer å tilby behandling til de som trenger det, både til pasienter med koronavirus og pasienter med andre tilstander. Du kan bidra til å gjøre en forskjell!


OBS! Dette er ikke en ordinær stillingsutlysning, men Finnmarkssykehuset som ønsker å kartlegge helsepersonell i Finnmark som i dag ikke jobber i helsesektoren og som kan kontaktes ved behov for bistand i tiden fremover.


Hva ønsker vi å vite om deg:
  • Hva er din helsefaglige utdanning/tittel?
  • Din bostedsadresse nå?
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Finnmarkssykehuset
Kontaktpersoner
Navn: Marthe Breirem Åkvik
Tittel: Rådgiver
Telefon: 78421135
E-post: marthe.akvik@finnmarkssykehuset.no
Navn: Øivind Haugen Monsen
Tittel: Avdelingsleder
Telefon: 78973013
E-post: oivind.haugen.monsen@finnmarkssykehuset.no
Navn: Kenneth Grav
Tittel: HR-sjef
Telefon: 78421122
E-post: kenneth.grav@finnmarkssykehuset.no
Arbeidssted
Finnmarkssykehuset
9601 HAMMERFEST