Ledig fastlegevikariat 100% ved Gaula legesenter, Melhus, fra 04.mai - 4.oktober grunnet foreldrepermisjon. Mulighet for forlengelse på deltid.
Gaula legesenter er et trivelig og veldrevet legesenter med totalt 3 selvstendig næringsdrivende fastleger. I tillegg 3 erfarne og kompetente helsesekretærer. Legesenteret befinner seg i Melhus sentrum, 20 min med bil fra Trondheim. Gode forbindelser med buss/tog, samt mulighet for parkering.

Totalt har legesenteret en listekapasitet på 3200 innbyggere. Den aktuelle listen har kapasitet på 1100 pasienter og har per nå ca 970. Legesenteret har tilhold i lyse og nye lokaler sentralt i Melhus og er fornuftig utstyrt, samt med moderne laboratorium. Det benyttes CGM journalsystem med Pasientsky for timebestilling/elektronisk kommunikasjon.

Hjemmelen har 5 kurative dager og på ettermiddag/kveld er det interkommunal legevakt med Trondheim, Malvik, Midtre Gauldal. Denne er lokalisert i Trondheim. Daglegevakt i Melhus hver 9. uke. Per nå foreligger ingen kommunale oppgaver.

Søker må ha norsk autorisasjon og oppfylle krav for HELFO-refusjon. Vennligst oppgi HPR-nr ved søknad. Søknad sendes til kontaktperson per epost. Politiattest ikke eldre enn 3 måneder må fremlegges før tiltredelse.
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Siri Kregnes
Tittel: Hjemmelshaver
Telefon: 90745180
E-post: siri_kregnes@hotmail.com
Arbeidssted
Siri Kregnes
Per Bortens veg 3
7224 MELHUS