Kort om arbeidsgiver
Rehabilitering Vest AS søker en engasjert og faglig dyktig legespesialist, gjerne med spesialisering innen fysikalsk rehabilitering eller allmennmedisin.  Har du en annen spesialisering kombinert med genuin interesse for rehabilitering, vil vi svært gjerne høre fra deg også.  Vi vil legge vekt på din personlige egnethet, samt din faglige bakgrunn.  Det forutsettes at du behersker norsk/skandinavisk, i muntlig og skriftlig kommunikasjon. Norsk autorisasjon og attester legges ved søknaden.
 
Som spesialist ved vår rehabiliteringsinstitusjon vil du ha en sentral rolle i det tverrfaglige teamet som pasientene våre har rundt seg.  Du vil gå inn som en av to legespesialister.  Teamet forøvrig er bredt sammensatt og består av fysioterapeuter, ergoterapeuter, ernæringsfysiolog, sosionom, prest, sykepleiere og hjelpepleiere/helsefagarbeidere.  Arbeidet består av direkte pasientkontakt og samarbeid på tvers av profesjoner for å yte oppfølging tilpasset den enkeltes behov og forutsetninger.  Pasient- og internundervisning er viktig i dette arbeidet.  Unikt for en slik stilling, er det potensialet som ligger i det mellommenneskelige, med mulighet for motivasjon og påvirkning for bedre mestring i pasientens hverdag.  Stillingen innebærer arbeid på dagtid, uten vakt.
 
Haugesund har havet i vest og høyfjellet mot øst. Det er skisesong store deler av året, bare 2 timers kjøretur fra byen. Haugesund har også en fantastisk skjærgård som inviterer til sjøliv hele året. Kultur og næringsliv dominerer regionen.
 
Vi tilbyr en utfordrende og givende stilling ved et rehabiliteringssenter i utvikling.  Vi har svært godt arbeids- og fagmiljø, hvor det vil bli lagt til rette for fagutvikling gjennom kurs/konferanser, eventuell videreutdanning og hospitering.  Vi har gode pensjons-, forsikrings- og låneordninger gjennom KLP.  Trenger du hjelp med å skaffe bolig er vi naturligvis behjelpelige med å ordne dette.
 
Søknadsfrist 29. februar 2020.  Søknader vurderes fortløpende.  Tiltredelse 1. juni 2020
 
For nærmere informasjon om stillingen, kontakt:
Tor Helge Aksdal Grønflaten
enhetsleder Rehabilitering Vest AS
telefon 47473395 
tor.helge.aksdal.gronflaten@hsr.as
 
Torgrim Andersen
IOGR Innleie og Rekruttering AS
telefon 90155553, 
torgrim@iogr.no
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Rehabilitering Vest AS
Kontaktpersoner
Navn: Tor Helge Aksdal Grønflaten
Tittel: enhetsleder Rehabilitering Vest AS
Telefon: 47473395
E-post: tor.helge.aksdal.gronflaten@hsr.as
Navn: Torgrim Andersen
Tittel: IOGR Innleie og Rekruttering AS
Telefon: 90155553
E-post: torgrim@iogr.no
Arbeidssted
Karmsundgata 134
5528 HAUGESUND