Vikariat ledig fra 01.03.20 i Stokke i Vestfold, midt mellom Tønsberg og Sandefjord.

Lurer du på å prøve ut allmennpraksis? Virker det for skummelt å kjøpe egen praksis? Her er en gylden mulighet til å prøve seg i en veldrevet praksis med hyggelige og dyktige kolleger på en relativt liten liste med god balanse mellom yngre og eldre pasienter.

Grunnet sykehuspraksis som ledd i spesialisering søker jeg vikar til min fastlegepraksis i 4-6 mnd. Det kan bli aktuelt med forlengelse heltid eller deltid videre, da kollega ved samme legekontor skal ut i pappaperm fra august-september.

Praksisen er i en velfungerende 4-legepraksis ved Helsehuset Stokke, samlokalisert med manuellterapeuter, psykomotorisk fysioterapeut, kiropraktor og massasjeterapeut. Vi har meget dyktig hjelpepersonell med helsesekretær og sykepleier.

Legesenteret er godt utstyrt, og har Infodoc plenario journalsystem og PasientSky for e-konsultasjoner. Vi har selvsagt alt av nødvendig utstyr som spirometri, EKG, lab, 24t-BT, kryoterapi og tonometri. Listestørrelse er 765 pasienter pr 13.01.20. 5 kurative dager. 01.11.18 flyttet vi inn i nyoppussede og moderne lokaler i Stokke, nært både togstasjon og E18, med gratis parkering. Legevakter i Sandefjord 2-3 ganger pr mnd. med mulighet for mer.

Fullført turnus/LIS1 er et krav, erfaring fra allmennmedisin en stor fordel.

Kontakt meg på els@helsehusetstokke.no
www.helsehusetstokke.no
Stillingskategori
Vikariat i privat praksis
Kontaktperson
Navn: Eivind Lando Skaatun
Tittel: Fastlege
Telefon: 97707542
E-post: els@helsehusetstokke.no
Arbeidssted
Helsehuset Stokke
Stokkeveien 55
3160 STOKKE