Kort om arbeidsgiver
Eyr søker heltids- og deltidsansatte 

Bli med og skap fremtidens digitale helsetjenester

Eyr vokser raskt og vi trenger flere flinke lege-kollegaer som ønsker å være med på å bygge fremtidens digitale helsetjenester. Som første selskap i Norge lanserte Eyr videokonsultasjon på mobilen i 2016, og vi har siden det levert gode og trygge digitale helsetjenester til titusener av pasienter i Norge og på reise i utlandet.

I Eyr jobber vi for at helsetjenester skal bli bedre og mer tilgjengelig for alle pasienter. I februar lanserte vi Eyr i Danmark, vi har kontorer i Oslo og København, og vi er på full fart ut i verden. Hos oss jobber leger og teknologer tett, for å tilby legene det beste verktøyet, og pasientene den beste behandlingen. Med Eyr kan pasienten ta legetimen fra hytta, kontoret, Thailand eller hjemme under dyna - alt man trenger er en mobil og god internettdekning. Vi har utviklet en skalerbar og gjennomtestet plattform som gjør dialog mellom pasient og lege lekende lett, både i forkant, under legetimen og dialogen i etterkant. Tilbakemeldingene fra de 40 legene som har deltatt i utviklingen og benyttet Eyr så langt, er svært positive. Legene våre gjør alltid en individuell medisinsk vurdering av hva de kan vurdere og behandle over video, men du kan se en oversikt over hva som ofte kan behandles her: https://eyr.md/no/slik-fungerer-eyr.

Å jobbe som lege i Eyr er både teknologisk og medisinsk nybrottsarbeid, vi gir stort rom for innovasjon innenfor trygge rammer. Du vil tidlig få erfaring med fremtidens e-helseløsning, og gitt ansvar for faglig kvalitet i utviklingsprosjekter. Flere av utviklingsprosjektene som startet hos oss, har fått store og positive ringvirkninger i helse-Norge, deriblant tjenesten vaksinasjon i apotek. Vi er fortsatt en start-up og ved å bli med nå kan du påvirke retningen selskapet tar, og være en foregangsperson innen digitale helsetjenester i Norge og internasjonalt.

Jobb når og hvor du vil
Alle våre leger får grundig opplæring i Oslo. Når du har gjennomført opplæring kan du jobbe der du vil - For eksempel hjemme eller på Eyr sitt nye kontor i Oslo. Vi tilbyr ulike lønnsmodeller, fulltidsansatte vil få mulighet til eierskap i selskapet. Om du ønsker å fakturere fra eget foretak så har vi en løsning på det også. Om du vil jobbe deltid eller fulltid, helg eller ukedager, morgen eller kveld er opp til deg. Vi stiller med skybasert journal og tilbyr en svært fleksibel arbeidshverdag, der du som lege kan utøve ditt yrke fra der du er, ut fra hva du ønsker og har kapasitet til. Åpningstidene våre er 8-22 på hverdager og 10-22 i helger og helligdager.

Du vil få faglig oppdatering underveis i ansettelsesforholdet, både opplæring i akuttmedisin, reisemedisin og digitale helsetjenester. Møtevirksomhet og reising til utlandet må påberegnes for fast ansatte.
Du blir en del av et team med dyktige leger som er i toppsjiktet på digitale hjelpemidler i legeyrket. Selv om du velger å jobbe alene, er du ikke alene. Vi tilbyr bakvakt i hele åpningstiden, slik at du alltid har tilgang på noen som kan hjelpe deg, enten du har tekniske spørsmål eller ønsker å konferere med en erfaren kollega.

Litt om deg
Du syns det virker spennende å jobbe med digitale helsetjenester. Vi tror du er en pådriver for digitalisering av helsesektoren og snakker positivt om teknologisk innovasjon innen helse. Du har stor faglig integritet, du er dyktig og faglig trygg i din praksis, og kommuniserer godt med dine pasienter. Du er blid og imøtekommende og har jobbet minimum 2 år som allmennlege på klinikk eller legevakt. Det er en bonus om du også har dansk legelisens, snakker flytende dansk og har erfaring fra allmennpraksis i Danmark.

Dette er din mulighet til å få erfaring og betalt opplæring på digitale helsetjenester. Lær av de beste og bli med og påvirk fremtidens helsetjenester. Kanskje du får en egen idé!
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Eyr Medical
Kontaktperson
Navn: Camilla Kluge Foss
Tittel: Operations & business development manager
Telefon: 99 52 01 83
E-post: camilla@eyr.md
Hjemmeside
Arbeidssted
Fleksibelt: på Eyr sitt kontor i Forskningsparken i Oslo, hjemme eller andre steder
Forskningsparken, Gaustadaléen 21
0349 OSLO