Er du allmennlege og åpen for ny jobb?

Legejobber er i kontinuerlig utvikling - i tett dialog med leger og arbeidsgivere. Arbeidsmarkedet er i endring og det har blitt vanskeligere for leger å orientere seg. Behovet strekker seg lengre enn hva vi kan tilby på Legejobber i dag, derfor videreutvikler vi tjenestene og ønsker fremover å bistå deg i valg av jobb. 

For å trives og utvikles faglig er det viktig å finne en jobb som er tilpasset kompetanse, faglige ønsker, personlige behov og livsfase. Vi ønsker å hjelpe deg med det.

Send oss gjerne din CV og fortell litt kort om deg selv:
  • Er du aktiv jobbsøker eller nysgjerrig på andre jobbmuligheter
  • Hvor er du i ditt karriereløp?
  • Har du kanskje havnet i feil jobb eller søker andre utfordringer enn
    hva nåværende arbeidssituasjon kan tilby?
  • Kanskje livssituasjonen din har endret seg?
Eller er du bare nysgjerrig på hva vi kan gjøre for og sammen deg? Ta kontakt med oss på mail: legejobber@tidsskriftet.no. Vi vil gjerne høre fra deg uansett!

Legeforeningen besitter unik kunnskap om legene og deres arbeidsmarked, fremtidens behov i helsevesenet og den enkelte arbeidsplass. Denne kompetansen skal vi nå benytte for å bidra til at norsk helsevesen blir bedre rustet for fremtidens behov. Som en del av dette kan vi formidle kontakt mellom arbeidsgivere og leger som ønsker det, og dermed fungere som et ressurssenter for leger i alle faser av karrieren. 
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Legejobber
Kontaktperson
Navn: Maria Thu Tran
Tittel: Rådgiver Legejobber
Telefon: 915 75 335
E-post: legejobber@tidsskriftet.no
Hjemmeside
Søknad
Søknad merkes: Jeg er allmennlege!
Send søknad på mail
Arbeidssted
Midt-Norge
Midt-Norge
7013 TRONDHEIM
Søk på stillingen