Helse Privat AS søker etter spesialister innenfor forskjellige fagområder og andre leger som ønsker å være med å påvirke fremtidens helsetjeneste i Skandinavia. Er du ikke spesialist ønsker vi at du har erfaring fra allmennmedisin eller legevakt. Du må ha norsk autorisasjon. Du kan gjerne allerede ha din egen praksis eller ha et annet arbeidssted i tillegg med ønske om å legge e- konsultasjoner til ditt tilbud.
 
Du liker utfordringer, teknologi og å prøve ut nye arbeidsmåter. Du er dynamisk og har evnen til å se løsninger og muligheter. Du er faglig dyktig, har gode kommunikasjonsevner, er flink med mennesker og forstår viktigheten av å bidra til gode pasientmøter.
 
Du får fleksibel arbeidstid og utfør videokonsultasjoner med pasienter via tjenesten når og hvor det passer for deg.
 
Om oss
Helse Privat ønsker å bidra i utviklingen for en friskere befolkning ved å tilby digitale helsetjenester. Vårt mål er å gjøre det enklere for folk å få legehjelp når de selv ønsker det, uavhengig av bosted. Vi ønsker i tillegg til å tilby legehjelp ved sykdom å sette fokus på forebyggende helsearbeid for å bedre folkehelsen.
 
Vi ønsker ikke å erstatte fastlegen eller andre spesialister, men vi vil være et godt supplement. Det offentlige helsevesenet skal imidlertid prioritere syke, og de skal prioritere på grunnlag av symptomer eller sykdom som allerede eksisterer. Ved stor pågang av friske som ønsker helsesjekker vil dette hindre syke med mer akutte legebehov. Ved å tilby disse tjenestene kan vi bidra til å frigjøre kapasiteten i den offentlige helsetjenesten.
 
Vi ønsker å gi muligheten til selv å bestemme når man ønsker legehjelp - uavhengig av om man trenger hjelp ved pågående sykdom eller med mål om å forebygge. Vi ønsker å tilby lett tilgjengelige spesialister og leger som kan kommunisere på flere språk i tillegg til skandinavisk.
 

Stillingsbeskrivelse
 • Du jobber via Helse Privat sin plattform med e- konsultasjoner. Journaler føres i godkjent elektronisk pasientjournal
 
Kvalifikasjoner
 • Godkjent norsk autorisasjon som lege / spesialist
 • Erfaring fra legejobb i Norge og rett til trygderefusjoner
 • Beherske et skandinavisk språk flytende, både muntlig og skriftlig
 • Faglig strukturert, engasjert og pålitelig
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Språkkunnskaper utover et skandinavisk språk er en stor fordel
   
Vi tilbyr:
 • Betingelser: Etter nærmere avtale
 • Gode faglige utviklingsmuligheter
 • Varierte og spennende arbeidsdager i samarbeid med erfarne og kompetente kollegaer
 • Verdifull erfaring med telemedisin og e-konsultasjoner
 • Fleksibel arbeidstid og arbeidssted. Det eneste du trenger er en stabil og rask internettilkobling og en PC.
 
Virker dette interessant? Vi ansetter fortløpende. Spørsmål og søknad sendes til Daglig Leder Marthin Evensen pr. mail, marthin@helseprivat.no
Stillingskategori
Andre legestillinger
Arbeidsgiver
Helse Privat
Kontaktperson
Navn: Marthin Evensen
Tittel: Daglig leder
E-post: marthin@helseprivat.no
Arbeidssted
Bogstadveien 27B
0355 OSLO