Kort om arbeidsgiver
Mer tid til pasienter, og mindre papir? Bli Hjemmelege i Stavanger!

Hvorfor du bør ha lyst på denne jobben

Hjemmelegene åpnet dørene i 2017. Ideen var å gjeninnføre det gode gamle hjemmebesøket, ved hjelp av ny og moderne teknologi. Siden den gang har vi blitt over 30 leger, og gjennomført tusenvis av konsultasjoner, med svært gode tilbakemeldinger.

Tilbakemeldingene er lett å forstå: Vi tilbyr enkel og trygg allmennmedisinsk hjelp uten ventetid, eller reisevei. Mye av hemmeligheten ligger i legene våre, og måten de jobber på. De har god tid til hver pasient, og styrer sin egen hverdag. Også har de god administrativ støtte. Slik vi i mener det bør være i 2019.

Hos oss kan du være Hjemmelege på dine vilkår, uansett om du vil jobbe mye eller lite, dag eller kveld. På smarttelefonen har du full oversikt, god støtte og verktøy for å styre din egen tilgjengelighet. Med god tid til hver pasient, kan du ha fullt fokus på å praktisere faget. Slik skaper du rom for å utøve legekunsten.
 
Hva ser vi etter hos deg
Vi søker en engasjert, positiv, og ansvarsfull lege som vil være med å ta plass i førersetet for Hjemmelegenes utvidelse i Stavanger. Vi ønsker en lege som kan stille seg til rådighet minimum 3-4 timer de fleste dagene i uken. Hovedoppgaven blir å levere gode opplevelser med hjemmebesøk i Stavanger-området. Det er også ønskelig at du jobber med digitale konsultasjoner. Hvis du synes det høres spennende å ta del i en raskt voksende startup, kan rollen også gi deg mulighet til å hjelpe med å rekruttere nye leger, eller markedsføre oss i byen (men det er absolutt ikke et krav).

Stillingen passer deg som allerede har noen års klinisk erfaring (inklusive innen allmennmedisin), og som søker nye utfordringer. Det er viktig at du har evnen til å jobbe selvstendig, men også kan samarbeide og støtte opp om kollegaer. Det er en fordel at du liker å tenke nytt, og ønsker å være med i et firma som vokser og utvikler seg. Sist men ikke minst, du må være glad i pasienter! Det ville være fint hvis du har/er:
 • Noen års klinisk erfaring, inkl. gjennomført turnus (LIS1)
 • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Førerkort klasse B og tilgang til bil
 • Glad i pasienter (du setter alltid pasienten, og god medisin, i sentrum)
 • God lagspiller (du tar i et tak, og vil gjerne bidra) 
Hva vi tilbyr deg
Dette er en fleksibel, veldig spennende, og ganske annerledes jobb enn det man er «vant til» som lege. På hjemmebesøk trår du inn i pasientens hjem. Pasientene varierer fra 0-100 år, og byr på god variasjon. Her møter du alt fra ufarlig halsvondt, til utpreget pneumoni, og kanskje en sepsis i ny og ne. Noen har komplekse problemstillinger, og da er det spesielt verdifullt å se pasienten i eget hjem. Heldigvis har du god tid, så du kan gjøre en grundig jobb med hver pasient. Du har med deg en godt utstyrt legekoffert, som gjør at du kan ta prøver som CRP, blodsukker og mye mer, på stedet. Journalsystemet har du i lommen på smarttelefonen, tab eller på PCen – opp til deg. Du jobber hjemmefra, som gjør at du har stor fleksibilitet til å styre egen hverdag og andre forpliktelser. Vi forventer at du stiller deg til disposisjon minst 25-30 timer i uken, og er villig til å jobbe morgen, dag, kveld, og helg ved behov. Utover dette vil du ha stor frihetsgrad til å styre din tilgjengelighet. Arbeidsoppgavene vil være varierte, men klinikk og pasienter står i sentrum, uansett om du treffer pasientene hjemme eller hjelper via vår legechat.
 • Mulighet til å styre din egen arbeidshverdag, og jobbe hjemmefra
 • God inntjening (god betaling per oppdrag og som selvstendig næringsdrivende, men vi garanterer deg en god og fast lønn dersom du jobber mer enn 50% med oss)
 • En engasjerende og spennende jobb, der du blir lyttet til
 • Bli del av et av Norges ledende miljøer for helseteknologi og hjemmebesøk
 • Mulighet for både hjemmebesøk og digitale konsultasjoner
 • Fullt utstyrt medisinsk legebag (til utlån)
 • God og tett oppfølging fra teamet bak Hjemmelegene
 • Snarlig oppstart
 • Godkjenning som daglegevakt/KAD i spesialistløpet i allmennmedisin (krever søknad og godkjenning) 
Ta kontakt i dag
Bli med oss på å skape fremtidens legetjenester, samtidig som du utvikler deg som lege. Ta kontakt med Nicolai Klem for en uforpliktende prat: klem@hjemmelegene.no eller på telefon 92296568.
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Hjemmelegene AS
Kontaktperson
Navn: Nicolai Klem
Tittel: Lege og medisinsk ansvarlig
Telefon: 92296568
E-post: klem@hjemmelegene.no
Hjemmeside
Arbeidssted
Stavanger
Skagenkaien 1
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Hjemmelegene er Norges ledende tjeneste for hjemmebesøk. Ved hjelp av ny teknologi, har våre 30 lege...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image