Dr.Dropin åpnet i sommer sin første klinikk i Trondheim. Pågangen av pasienter har vært utrolig god og vi søker derfor flere engasjerte leger i heltids og deltidsstillinger
Dr.Dropin er en av Norges ledende miljøer innen primærmedisin.
Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør. Vi har innovative bookingløsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene. Til nå har vi åpnet seks klinikker i Oslo-området, én i  Bergen og én i Trondheim. Pågangen i klinikken i Trondheim har vært over all forventning og vi søker derfor engasjerte og dyktige leger som har lyst til å levere en god tjeneste til våre pasienter. Du må være ferdig med turnus/LIS 1 og bør ha erfaring fra allmennmedisin og legevakt. Vi trenger leger i heltid og deltidsstillinger. 
Vi tilbyr en morsom og variert hverdag, fleksible arbeidstider, god lønn, faglig utvikling og hyggelig miljø. Innen "gammel" spesialistordning (gyldig til 2025) kan man søke om å få tjensten godkjent som daglegevakt/KAD i spesialistløpet i allmennmedisin. Vi jobber kontinuerlig med å få løsningen godkjent under ny LIS ordning. 
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Dr.Dropin AS
Trondheim
Kontaktperson
Navn: Daniel Sørli
Tittel: Daglig leder
Telefon: 98857530
E-post: daniel@drdropin.no
Hjemmeside
Søknad
Søknad merkes: Lege Trondheim
Send søknad på mail
Arbeidssted
Trondheim sentrum
Dronningens gate 7
7011 TRONDHEIM
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærhelse. Vi har nå 7 klinikker og hjelper pasien...

Les mer om arbeidsgiver
teaser image