Kort om arbeidsgiver
Vil du gjøre en forskjell for mange mennesker og samtidig oppleve en helt unik landsdel?

Da er du velkommen til oss i Finnmarkssykehuset. Vi trenger ressurspersoner med rett innstilling som vil trives i Alta og Hammerfest - det bør være enkelt. Her betyr du mer for færre. Du få mer ansvar, og samtidig en mer variert arbeidshverdag med behandling av de aller fleste tilstander innen indremedisin. Vi ønsker oss en entusiastisk og engasjert lege som skal styrke fag og pasientforløp sammen med våre dyktige fagfolk. For den rette kandidaten er vi åpne for redusert stillingsprosent. Hos oss får du også mulighet for et akademisk karriereløp og du kan gjøre en forskjell for morgendagens leger gjennom vårt samarbeid med UiT for utdanning av medisinstudenter i Finnmark.

Du kan jobbe som indremedisiner i: Vi er inne i en spennende tid med bygging av nye fasiliteter. Klinikk Alta åpner i nybygg høsten 2019 og det blir en betydelig utvidelse av spesialisthelsetjenestetilbudet i Vest-Finnmark, som primært skal betjene pasienter i kommunene Alta, Kautokeino og Loppa.

I Hammerfest skal et nytt sykehusbygg oppføres i 2020. Samarbeidsmodellen med Hammerfest kommune og UIT – Norges arktiske universitet (UiT) er med på å gjøre Hammerfest sykehus unikt.

Høres dette interessant ut? Legg inn en søknad eller ta kontakt for en uformell prat.

Velkommen som søker
Stillingskategori
Overlege/spesialist
Arbeidsgiver
Finnmarkssykehuset
Arbeidssted
Alta og Hammerfest
9600 HAMMERFEST