Dr.Dropin skal åpne sin første klinikk i Stavanger sentrum høsten 2019 og søker engasjerte leger i heltids og deltidsstillings, samt en klinikkleder. 
Dr.Dropin er en av Norges ledende miljøer innen primærmedisin.
Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske legetjenester, og håndterer det meste fastleger og legevakter gjør. Vi har innovative bookingløsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene. Til nå har vi åpnet seks klinikker i Oslo-området, én i  Bergen og én i Trondheim. Nå står Stavanger for tur! Vi søker derfor engasjerte og dyktige leger som har lyst til å levere en god tjeneste til våre pasienter. Du må være ferdig med turnus/LIS 1 og bør ha erfaring fra allmennmedisin og legevakt. Vi trenger leger i heltid og deltidsstilling, samt en klinikkleder som i tillegg til å jobbe i klinikken har ansvaret for den daglige driften. 
Vi tilbyr en morsom og variert hverdag, fleksible arbeidstider, god lønn, faglig utvikling og hyggelig miljø. Innen "gammel" spesialistordning (gyldig til 2025) kan man søke om å få tjensten godkjent som daglegevakt/KAD i spesialistløpet i allmennmedisin. Vi jobber kontinuerlig med å få løsningen godkjent under ny LIS ordning. 
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Dr.Dropin AS
Stavanger
Kontaktperson
Navn: Daniel Sørli
Tittel: Daglig leder og lege
Telefon: 98857530
E-post: daniel@drdropin.no
Hjemmeside
Søknad
Søknad merkes: Stavanger
Send søknad på mail
Arbeidssted
Haakon VIIs gate 7
4005 STAVANGER
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærhelse. Vi har nå 7 klinikker og hjelper pasien...

Les mer om arbeidsgiver
teaser image