Kort om arbeidsgiver
Dr.Dropin er en av Norges ledende miljøer innen primærmedisin.
Vi tilbyr pasientene allmennmedisinske legetjenester, og håndterer det aller meste fastleger og legevakter gjør. Vi har innovative bookingløsninger, kommunikasjonsformer og tar i bruk den nyeste teknologien for å gi pasientene en best mulig opplevelse samt frigjøre legens tid til å konsentrere seg om pasientene.
Til nå har vi åpnet 12 klinikker i Oslo, Asker, Stavanger, Trondheim og Bergen. Vi lanserte gynekologitjeneste i desember 2019 og åpner 3 nye klinikker i Oslo i første kvartal 2020.

Pasientpågangen har vært veldig bra og vi søker derfor flere engasjerte og dyktige leger som har lyst til å levere en god tjeneste til våre pasienter. Du må være ferdig med LIS1/turnus og ha erfaring fra allmennmedisin og legevakt. Vi søker leger i heltid og deltidsstilling, gjerne med oppstart så raskt som mulig. Sommervikarer oppfordres også til å søke.

Vi tilbyr en morsom og variert hverdag med hyggelige kollegaer og faglig utvikling. Innen "gammel" spesialistordning (gyldig til 2025) kan man søke om å få tjenesten godkjent som daglegevakt/KAD i spesialistløpet i allmennmedisin. Vi jobber kontinuerlig med å få løsningen godkjent under ny LIS ordning.

Oppstart er snarlig eller etter avtale.  
Stillingskategori
Allmennlege
Arbeidsgiver
Dr.Dropin AS
Kontaktperson
Navn: Anne Marte Ladim
Tittel: Lege, OAR manager
Telefon: 98016905
E-post: annemarte@drdropin.no
Hjemmeside
Søknad
Søknad merkes: Lege Oslo
Send søknad på mail
Arbeidssted
Alle klinikker i Oslo- området
Parkveien 12, 0350 Oslo
0350 OSLO
Søk på stillingen
Mer om arbeidsgiver

Dr.Dropin er et av Norges ledende miljøer innen primærhelse. Vi har nå 7 klinikker og hjelper pasien...

Besøk arbeidsgivers profilside
teaser image