Jobb i Fredrikstad kommune

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. 

 
I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt boligtilbud og et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

 

Jobb med oss

For å bedre helsetilbudet til lokalbefolkningen som bor i Fredrikstad trenger vi flere engasjerte, faglige sterke og omsorgsfulle helsemedarbeidere. 
Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!
 
Les mer om Helse, omsorg og velferd i kommunen 

Finn fastlegekontorene i Fredrikstad

I Fredrikstad er du sikret en trivlig arbeidsplass- se de ulike legekontorene  plassert rundt i den sjarmerende sommerbyen

Les deg opp på Fredrikstad
Barnehage og skole
Partnerjobb
Bomuligheter

Velkommen til oss!