Jobb i Agdenes kommune

Helt ytterst i Trondheimsfjorden mellom fjell og fjord, frodige åkrer og fuktige myrområder, skogkledde lier og nakent, værhardt landskap ligger Agdenes. Her har omlag 1700 trøndere bosatt seg og laget en felles visjon om å være en åpen, raus og driftig kommune! 

Jobber du som helsepersonell på en liten plass som Agdenes får du muligheten til å bli godt kjent med pasientene dine og følge de tettere opp over tid. 

.

Akkurat nå har vi flere ledige stillinger på Agdenes legekontor!

Agdenes Legekontor har trivlige lyse lokaler på Agdenes Helsesenter.

Hos oss kan vi tilby et hyggelig kollegialt fellesskap og en arbeidsplass med faglig utvikling. Vi tilrettelegger for at du kan ha en jobb som det er mulig å kombinere med familie og fritid. Vi vil gjøre det trygt for unge leger å bli fastlege hos oss.

 

Besøk legekontoret sine hjemmesider

Befolkningen blir eldre og behovet for legetjenester kommer til å øke. Vi tilrettelegger for utvikling og faglig støtte slik at vi stadig kan heve kvaliteten og kompetansen i allmennlegetjenesten. Det skal være interessant og attraktivt å være fastlege i Agdenes kommune.

Praktisk om å flytte til Agdenes

Hold deg oppdatert og bli kjent med lokalbygda gjennom Agdenes Posten

kommuneoverlege (sett inn navn) har erfart at unge fastleger søker mer veiledning i jobben sin.

I bloggen sin "Livet som fastlege" skildrer han livet som lege og håper at unge leger landet over kan hente ut nyttig refleksjon over hans erfaringer. med over 30 000 følgere har legen plassert Agdenes i søkelyset men også bidratt til viktig informasjonsspredning. . ... NB DETTE ER BARE ET FIKTIVT EKSEMPEL  

 

Velkomstside for nye leger
Arbeidsmiljø og trivsel

Velkommen til Agdenes!